Στο 100% είναι η πληρότητα των δωματίων στα ξενοδοχεία της Πάτρας, με το Σαββατοκύριακο, να έχει πλέον "κλείσει" και να μην υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο στις ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης. 

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού, σύμφωνα με τα όσα τονίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Πάτρας, Ηλίας Μεντζελόπουλος, μιλώντας στο patrasevents.gr, είναι μεγάλο, όμως, για ακόμα μία χρονιά εστιάζεται κυρίως στο Σαββατοκύριακο. "Ο κόσμος έχει ξεκινήσει να κάνει κρατήσεις για το Καρναβάλι της Πάτρας, εδώ και αρκετό καιρό.

Για ακόμα μία χρονιά φέτος θα έχουμε 100% πληρότητα σε όλα τα ξενοδοχεία της επικράτειας της Πάτρας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, το Πατρινό Καρναβάλι λειτουργεί ως μαγνήτης στους επισκέπτες και αποτελεί την καλύτερη περίοδο για μας τους ξενοδόχους, όμως, το ενδιαφέρον ισχύει μόνο για το Σάββατο και την Κυριακή, κυρίως για μία διανυκτέρευση". 

Σύμφωνα με τον κ. Μεντζελόπουλο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακυρώσεις εξαιτίας του κορωνοϊού και ο φόβος για τον ιό δεν έχει επισκιάσει τη διάθεση και το ενδιαφέρον του κόσμου για να έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και να παρακολουθήσει από κοντά τις παρελάσεις και τα δρώμενα του Πατρινού Καρναβαλιού. 

"Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ορισμένες ακυρώσεις που έγιναν, καλύπτονται αμέσως και δεν αφορούν τον κορωνοϊό, αλλά άλλους αστάθμητους παράγοντες" τονίζει χαρακτηριστικά. Οπότε με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι ώρας ο κορωνοϊός και τα όσα αφορούν την εξάπλωσή του στην Ιταλία, δεν θα επηρεάσει την επισκεψιμότητα της Πάτρας το τριήμερο που έρχεται.

Όσο για τις τιμές το Σαββατοκύριακο; Ο μέσος όρος ανάλογα και με την κατηγορία του ξενοδοχείου ξεκινά από τα 100 ευρώ και φτάνει τα 150 με 160 ευρώ.