Ετοιμάζεστε να τρέξετε στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού; Το νου σας.... Από την τρελή χαρά μπορείτε εύκολα να βρεθείτε στο νοσοκομείο και μάλιστα με γύψο στο πόδι. 

Βλέπετε η κατάσταση των δρόμων της Πάτρας και ειδικότερα των μεγάλων λεωφόρων είναι τέτοια που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Λακκούβες, απότομες κλίσεις και παγίδες για τους τρελαμένους καρναβαλιστές που πάνω στον ενθουσιασμό τους, είναι δύσκολο να προσέξουν αυτές τις... λεπτομέρειες. 

Η Ευτυχία Μπάρλου, βρέθηκε από την παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών στο νοσοκομείο, με γύψο το πόδι, εξαιτίας της κατάστασης του οδοστρώματος. Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο facebook, έπεσε σε μία τέτοια γούβα - παγίδα, εντός της διαδρομής της καρναβαλικής παρέλασης των μικρών. Μια εκδήλωση χαράς, όπως σημειώνει, μπορεί να σε οδηγήσει στο νοσοκομείο με γύψο στο πόδι, με ότι αυτό συνεπάγεται. 

"Και ερωτώ... Όφειλε ο Δήμος τις προηγούμενες μέρες να είχε στείλει συνεργείο να κλείσει τις γούβες στο τμήμα του δρόμου που έγινε η παρέλαση ;

Ώστε να μην μπει σε κίνδυνο κανένας καρναβαλιστης και ειδικώς σε παρέλαση μικρών παιδιών; Ή αυτά γίνονται μόνο σε πολιτισμένες χώρες; Προδιαγραφές οδοστρώματος που διεξάγεται παρέλαση υπάρχουν;" γράφει η ίδια στο facebook, μιλώντας για την περιπέτεια της και σημειώνει για την φωτογραφία:

"Μην με βλέπετε που χαμογελάω ...γενικώς έχω θυμώσει...".