Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Χάρης Ρώμας προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, κάνοντας αρκετές αποκαλύψεις. “Αυτό που με βοήθησε να απενοχοποιηθώ από τα πάντα είναι ότι αισθάνθηκα σιγουριά επειδή αγάπησα βαθιά. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δηλαδή, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχει και το άλλο πρόσωπο”, είπε ο Χάρης Ρώμας, όπως αναφέρει το zappit.

Κάπου εκεί, ήρθε και η αποκάλυψη για το περιστατικό που συνέβη με την πρώην του σύζυγο. “Ο γάμος είχε κρατήσει 2 χρόνια και έγινε incognito. Αυτό ήταν έρωτας. Τώρα είναι παντρεμένη, μεγάλη κι εκείνη με 3 παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια, και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια και στεναχώρια από την άλλη πλευρά -το όνομά της δεν το λέω- δεν μου μίλαγε. Προσπάθησα να μιλήσουμε για πάρα πολλά χρόνια. Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε μαμά μαμά η Κατακουζήνα! Οπότε, γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα παιδάκι στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι.

Τότε είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει: “Και να θέλω να ξεχάσω, τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.