Η μεγάλη βραδιά του Κόκκινου Χορού, έφτασε!

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το Royal, ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει χιλιάδες καρναβαλιστές, που ανυπομονούν να φορέσουν τα κόκκινα και να διασκεδάσουν στο χώρο του, μέχρι το πρωί.

Τι να πούμε για τον Κόκκινο Χορό;

Αν βάζαμε δίπλα στη λέξη party μία φωτογραφία σίγουρα θα βάζαμε τα δυο γνωστά ανθρωπάκια του Κόκκινου Χορού ή έστω ένα video από το περσινό  event που πραγματικά δεν σε άφηνε να φύγεις. Κάτι ήξεραν όσοι έτρεξαν να πάρουν προσκλήσεις πριν ακόμα γίνουν SOLD OUT.

Το Royal "βούλιαξε" από τον κόσμο, που πέρασε μοναδικά, ενώ οι αναρτήσεις στα social media "έπεφταν" βροχή.

Αυτό το party, έχει κάτι απίστευτο. Αν και η θεματική του είναι ίδια κάθε χρόνο, πάντα καταφέρνει να μας εκπλήσσει και μας δίνει κάτι διαφορετικό και δημιουργικό στη μουσική του. Με την απόλυτα δική του ταυτότητα και ρυθμό μας ανεβάζει όσο τίποτα άλλο. 


Η τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού σημαίνει «Κόκκινος» για πολλούς Πατρινούς (και όχι μόνο) και είναι αυτό που μας βάζει για τα καλά στο πνεύμα και στην τελική ευθεία της γιορτής.

Το Royal, είναι και φέτος ο χώρος που θα φιλοξενήσει το πάρτι-θεσμό των αποκριών και να είσαι σίγουρος ότι αναμένεται και πάλι να γίνει Sold Out, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Σημαντικό ρόλο στη μεγάλη βραδιά θα παίξει φυσικά και η μουσική...

Στα decks, λοιπόν, θα βρεθούν οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος, το δίδυμο που εδώ και χρόνια δημιουργεί ένα μοναδικό πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας του Κόκκινου Χορού.

Όπως πάντα θα υπάρχει Free Drink και Free Food και έτσι δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τίποτα. Το μόνο που "απαιτείται" από εσένα, είναι η διάθεσή σου που πρέπει να είναι στα κόκκινα, όπως φυσικά και εσύ. Ας μην ξεχνάμε ότι η ενδυμασία είναι αυστηρά κόκκινη.


Δύο party back 2 back

To περσινό πρώτο είχε μεγάλη επιτυχία και οι διοργανωτές αποφάσισαν και φέτος να το επαναλάβουν με ένα μικρό Twist. Από τις 23:30 και κάτι και πριν αρχίσει το πρόγραμμα του Κόκκινου, θα γίνει ένα party με δικό του χαρακτήρα.

Τι θα ακούσουμε σε αυτό; Καρναβαλικά τραγούδια και ό,τι καλύτερο και «ανεβαστικό» κυκλοφόρησε τις περασμένες δεκαετίες.

Το Bacardi για μία ακόμα χρονιά θα είναι στον Κόκκινο Χορό για να σε κεράσει ένα αυθεντικό Bacardi Mojitο από τον Mixologist του Χορού. Εδώ και χρόνια επιλέγει το συγκεκριμένα πάρτι για να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία με εκπλήξεις, δώρα και το αυθεντικό Bacardi Mojito.

Επίσης, η Λουξ γιορτάζει τα 70 χρόνια της στον Κόκκινο Χορό και θα προσφέρει ενέργεια, διάθεση και δροσιά με κορυφαία αναψυκτικά της.

Καλή διασκέδαση στο(ν) Κόκκινο!


Υ.Γ. Για να μη βρεθείτε εκτός κινηθείτε γρήγορα! Οι προσκλήσεις είναι διαθέσιμες στα εξής σημεία:

  • Marmelada
  • Τρελή Ροδιά
  • Φάρος
  • Queen
  • Royal 
  • WindPatras - Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών
  • Evathlon total fitness
  • Vino Divino ΠΑΤΡΑ
  • Inglot Πάτρας