Την δήλωση της Ραμόνας Βλαντή πως δέχθηκε πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα, την οποία και αποφάσισε να αρνηθεί, σχολίασε… ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της μεσημεριανής του εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πρόδωσε πως ουδέποτε έκανε – ο ίδιος ή συνεργάτης του – πρόταση στη νικήτρια του My Style Rocks να βρεθεί στην ομάδα της εκπομπής, όπως αναφέρει το zappit.

“Η Ραμόνα είπε ότι της κάναμε πρόταση να έρθει στην εκπομπή; Αλήθεια λέτε;” αναρωτήθηκε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Δευτέρας προς τους συνεργάτες του. “Το είπε αυτό το πράγμα, όντως;” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής από τον αέρα του “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

“Είχαμε καλέσει την Ραμόνα, η οποία δεν μπορούσε να έρθει, τότε που καλούσαμε κόσμο για να σχολιάσει τα ρούχα στο GNTM. Σε αυτή την πρόταση αναφέρεται η Ραμόνα. Τώρα αν έχει γίνει άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ, που δεν την ξέρω εγώ, πιθανόν. Εγώ δεν έχω απευθύνει άλλη πρόταση. Το ξέρω καλά ότι την είχαμε φωνάξει εδώ για δυο τρεις μέρες, τότε που είχαμε φωνάξει την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, να έρθει στην παρέα μας να σχολιάσουμε τα ρούχα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Σαν προσκεκλημένη. Εγώ την συμπαθώ πάρα πολύ την Ραμόνα. Προφανώς, όμως, μπέρδεψε την πρόσκληση με την πρόταση” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας με χαμόγελο.