Στην Φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η νεαρή δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, όπως αναφέρει το zappit.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχθηκε την ηλικία της, 32 χρονών ενώ αποκάλυψε πως νωρίς το πρωί ετοιμάζει ταπεράκια τόσο για την ίδια όσο και για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο. “Δεν χάνει η γυναίκα τη θηλυκότητα της αν είναι νοικοκυρά, ίσα ίσα είναι σέξι” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Είναι ωραία να είσαι με τον άνθρωπο 3 χρόνα. Αν με ρωτούσες παλιά, θα έλεγα πως πρέπει να παντρευτώ πρώτα για να κάνω παιδί” πρόσθεσε, επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ δήλωσε πως “Ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από τον ΣΚΑΪ”.

Όσον αφορά τα σχόλια και τις κριτικές που κατά καιρούς δέχεται, η δημοσιογράφος ανέφερε πως “στεναχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια για πέντε λεπτά και μετά λέω, όχι δεν θα σου κάνω το χατίρι να με στεναχωρήσεις εσύ”. Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχθηκε πως την κρίνει τηλεοπτικά ο σύντροφος της και της λέει συχνά πως έχει άγχος… ακόμα και όταν εκείνη δεν έχει! “Του λέω να ξυπνήσει λίγο, να μιλήσει” σημείωσε πως η ίδια λέει στον Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ του στέλνει μηνύματα κατά τη διάρκεια όλης της εκπομπή.

“Θα μου άρεσε να κάνω κάτι στην τηλεόραση που να έχει σχέση με ταξίδια, θα περνούσα καλά” δήλωσε, σε άλλο σημείο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.