Η Δανάη Μιχαλάκη είναι η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, η μικρή αδερφή Σταμίρη που έχει φέρει μεγάλους πονοκεφάλους στις αδερφές της και όχι μόνο. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις στην Άννα Ζηρδέλη.

Με τον Γιώργο Παπαγεωργίου είμαστε ένα χρόνο μαζί. Μας θέλουν όλοι για κάποιον λόγο παντρεμένους, δεν ξέρω γιατί, αλλά όχι, δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο. Μαγειρεύω, η σπεσιαλιτέ μου είναι το σπανακόρυζο.

Έχω πικράνει πολύ κόσμο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά γενικότερα, δεν δείχνουμε κάτι που δεν γινόταν. Το παιδί το κρατάω και η Μυρσίνη θα βοηθήσει. Θα μείνω στο χωριό, αλλά κάπου θα είμαι. Δεν θα είμαι σε μπουντρούμι. Ή θα πάω σε άλλο σπίτι ή θα είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αυτά τα γυρίσματα, δεν έχουμε προσθέσει ακόμα την κοιλιά. Στη δεύτερη σεζόν θα είμαι στη σειρά, αλλά ξέρω πως δεν θα είμαι στο χωριό. Δεν θα φύγω από τη σειρά, αλλά δεν θα είμαι στο χωριό”, εκμυστηρεύτηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

Μια εξέλιξη που θα δώσει άλλη διάσταση στην πλοκή της σειράς Άγριες Μέλισσες.


Έτσι θα κρύψει η "Δρόσω" την εγκυμοσύνη της στις Άγριες Μέλισσες