Σε μπελάδες βρίσκεται ο ηθοποιός Ευθύμης Ζήσακης, καθώς συνάδελφός του τον κατηγορεί ότι προκάλεσε ατύχημα και εξαφανίστηκε. O ηθοποιός συνάδελφος του που εργάζεται και ως ταξιτζής αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες του τροχαίου που φέρεται να είχαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί έχει καταθέσει αγωγή αναφέροντας πως ο Ευθύμης Ζησάκης προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά τη στιγμή που κυκλοφορούσε ανασφάλιστος με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ευθύμη Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά…Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Πυρίνης στην εφημερίδα.

Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του Βαγγέλη Πυρίνη να αξιώνει τα χρήματά της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο. Εφόσον δικαιωθεί, ο Ευθύμης Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.