Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος διοργάνωσε και υλοποίησε στις 21-23 Φεβρουαρίου 2020, τον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό για chef και pastry Chef.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αφορούσε σε επαγγελματίες chef/ μάγειρες και pastry chef/ ζαχαροπλάστες, σε νέους ηλικίας έως 25 ετών καθώς και σε σχολές από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

Στον διαγωνισμό, που τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Worldchefs, πήρε μέρος το ΙΕΚ Βέργη από την Πάτρα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Best School of the Year.

Μάλιστα, η Κατερίνα Βέργη, έκανε γνωστή τη διάκριση αυτή μέσα από το Facebook, τονίζοντας ότι το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του εκπαιδευτικού ομίλου, Σπύρο Βέργη.

Coach της ομάδας ήταν ο Chef κ. Παρασκευάς Δρες και διαγωνίστηκαν οι σπουδαστές Μπαλασόπουλος Χρήστος του Αποστόλου, Καλαπόδης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Σπηλιόπουλος Παναγιώτης του Δημητρίου και Τσεντούρου Φωτεινή του Δημητρίου. 

Δείτε φωτογραφίες: