Δευτέρα 24/02

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως:Το ζευγάρι κάνει έρωτα για πρώτη φορά, οι προθέσεις της Ηλιάνας όμως είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του Αλέκου. Ο Μιχαήλ συνεχίζει να είναι έξαλλος με την Ρωξάνη για τις δηλώσεις που έκανε και το ζευγάρι τσακώνεται πολύ άσχημα. Ο Χορέν είναι πεπεισμένος πως θα πάρει διαζύγιο με τον Τζίμι και όλοι προσπαθούνε να του αλλάξουν γνώμη. Μια επιχειρηματική ιδέα της Ιφιγένειας εξάπτει τη φαντασία του Σπύρου και το ζευγάρι βάζει πλώρη για καινούρια σχέδια! Η Ηλιάνα αποφασίζει να ξανοίξει τα μαύρα ρούχα και πάει στη Σμαράγδα για ψώνια.

Ο Σίμος κρυφακούει την Ολυμπία που μιλάει στο τηλέφωνο και λέει στον φίλο της τον Νικόλα πως πιστεύει ότι είναι χοντρή και ότι χρειάζεται δίαιτα. Λίγο αργότερα εκφράζει την ανησυχία του στην Εύα πως η μικρή έχει πάθει νευρική ανορεξία! Η υπόθεση της Έρσης προχωράει και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα είναι εκτός φυλακής! Ο Μάρκος εκφράζει το πάθος του για την Ναυσικά και της λέει πως ήρθε ο καιρός για να είναι και πάλι μαζί.

Η Ναυσικά και ο Μάρκος καβγαδίζουν για μια ακόμα φορά και οι σκληρές κουβέντες που απευθύνουν ο ένας στον άλλον, δείχνουν ότι μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κατάλοιπα από το παρελθόν κι ότι η σχέση τους και στο παρόν, δεν είναι τόσο απλή και ξεκάθαρη. Η Εύα προσπαθεί να κάνει την Ολυμπία να της μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με την διατροφή της, αλλά η μικρή καταφέρνει να την καθησυχάσει με ψέματα. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας βρίσκεται ακόμα στην Κέρκυρα και είναι υπ΄ ατμόν με την προοπτική της αποφυλάκισης της Έρσης, ενώ ο Έκτορας ολοκληρώνει και τις τελευταίες διαδικασίες και πια είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Η Ρωξάνη εντελώς ξαφνικά ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι φεύγει για ένα μεταπτυχιακό στη Γλασκώβη και το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει και να τον στρέψει εναντίον της, αφού πλέον δεν την εμπιστεύεται και τη θεωρεί επιπόλαιη και απερίσκεπτη. Την ίδια αντίδραση με τον Μιχαήλ έχει και η Εύα, η οποία μ΄ αυτή τη συμπεριφορά της, θυμάται και κάποια άλλα παλιότερα ατοπήματα της Ρωξάνης από μακρινό παρελθόν. Η Ηλιάνα βρίσκει τη Μυρτώ Γιαβάση σε ένα ίδρυμα και το λέει στη Βίκυ η οποία πλέον αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο και τον ύποπτο ρόλο που παίζει στην πραγματικότητα.

Τρίτη 25/02

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως:Ο Άκης τρίζει τα δόντια στη Σμαράγδα σχετικά με το θέμα της χαρτοπαιξίας κι εκείνη ανακοινώνει στον Σίμο πως σταματάει να παίζει, γιατί κινδυνεύει να εθιστεί. Ο περίγυρος του Μιχαήλ είναι σοκαρισμένος με την απόφαση της Ρωξάνης να φύγει για σεμινάριο στη Γλασκώβη, ενώ η Εύα επιβεβαιώνει τις υποψίες της Ναυσικάς πως το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα τελευταία. Ο Οδυσσέας με τον Έκτορα γυρνάνε Αθήνα και η αντίστροφη μέτρηση για την αποφυλάκιση της Έρσης ξεκινάει.

Ο Μιλτιάδης δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επιστροφή της Ιφιγένειας και ψέλνει τον Σπύρο που δεν την βοηθάει να συγκεντρωθεί στα διαβάσματά της. Η Ηλιάνα επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση, αλλά δεν καταφέρνει να την δει. Παράλληλα εξομολογείται στον Αλέκο πως θέλει να κάνει παιδί. Η Ναυσικά περνάει μια πρώτη συνέντευξη για να αξιολογηθεί η αίτηση αναδοχής. Ο Φοίβος γνωρίζει από κοντά την νέα εντολέα του και τα βρίσκει σκούρα.

Ο Αλέκος ενοχλείται από την συμπεριφορά της Ηλιάνας κι αποφασίζει να κόψει για λίγο τις επαφές μαζί της ενώ παράλληλα αναθέτει σε κάποιον να παρακολουθεί τον Δημήτρη. Οι κόντρες ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Μιλτιάδη συνεχίζονται, ενώ εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη δημιουργία ενοικιαζόμενων δωματίων στην Κέρκυρα.

Ο Μιχαήλ προσπαθεί να αντισταθεί στη γοητεία που του ασκεί η Λουκία. Ο Δημήτρης με τη Βικτώρια ξεκινάνε την επαγγελματική τους συνεργασία. Ο Σίμος συνειδητοποιεί πως η Ολυμπία δεν τρώει το φαγητό της κι απαιτεί να μάθει πόσο καιρό τον κοροϊδεύει. Η Ναυσικά συναντά το πρώτο εμπόδιο στη διαδικασία αναδοχής της Τζουλιάνας. Ο Οδυσσέας πληρώνει την εγγύηση της αποφυλάκισης της Έρσης και το ζευγάρι ξανασμίγει ελεύθερο μετά από πάρα πολύ καιρό..

Τετάρτη 26/02

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως:Η αποφυλάκιση της Έρσης θα τους γεμίσει όλους χαρά και πιο πολύ τον Οδυσσέα, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Το ζευγάρι περνάει τις πρώτες του ώρες μαζί, χωρίς να μπορεί ο ένας να αποχωριστεί τον άλλον ούτε για ένα λεπτό. Ο Μάρκος στήνει στο σπίτι του μεγάλη γιορτή και καλεί τους πάντες για να χαρούν μαζί το ευχάριστο γεγονός.

Στο μεταξύ, καταφθάνουν στο σπίτι του οι χωρισμένοι Τζίμι και Χορέν μαζί με ένα τσούρμο από πέντε σκυλιά και έτοιμοι να καβγαδίσουν ανά πάσα στιγμή. Ιφιγένεια και Σπύρος δίνουν συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο και ο Σπύρος μιλάει με υπέρμετρο ενθουσιασμό για την απόφασή του να γίνει vegan, παρότι κοροϊδεύει την Ιφιγένεια και τρώει κρυφά κρέας πίσω από την πλάτη της. Η Ηλιάνα αντιμετωπίζει με μεγάλη οργή την είδηση της αποφυλάκισης της Έρσης, ενώ στο σπίτι των Αρώνηδων έρχεται η νέα μαγείρισσα και η εμφάνισή της κρύβει μια μεγάλη έκπληξη.

O Σίμος έχει μια καλή βραδιά στη λέσχη, ενώ η Σμαράγδα χάνει ένα τεράστιο ποσό. Και οι δύο όμως κρύβουν το γεγονός ότι πήγαν και έπαιξαν και δεν λένε την αλήθεια ο ένας στον άλλον. Ο Σπύρος συνεχίζει να υποστηρίζει το vegan κίνημα, πίσω απ’ την πλάτη της Ιφιγένειας όμως κατεβάζει τεράστιες ποσότητες κρέατος! Ο Οδυσσέας με την Έρση πάνε για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλλο του παιδιού, μαθαίνουν όμως και κάτι ακόμα που δεν ήξεραν ούτε και φανταζόντουσαν! Περιμένουν δίδυμα κοριτσάκια!!! Ο Έκτορας συναντιέται με τη φίλη της Αλίκης και προσπαθεί να την πείσει να καταθέσει υπέρ της στο δικαστήριο. Ο Αλέκος κάνει ξεκαθάρισμα στην Ηλιάνα και της λέει πως αν θέλει το παιδί του, πρέπει πρώτα να παντρευτούνε! Η Λουκία δεν εμφανίζεται στο γραφείο για δουλειά και ο Μιχαήλ ανησυχεί πολύ. Λίγο αργότερα πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει και την βρίσκει αναίσθητη στο πάτωμα!

Πέμπτη 27/02

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως: Ο Μιχαήλ μεταφέρει την Λουκία στο νοσοκομείο και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επαναλάβει την απόπειρα. Ο Αλέκος ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα πως αν θέλει παιδί, πρέπει πρώτα να τον παντρευτεί. Εκείνη συμφωνεί αλλά ο Άκης δεν είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του σε κάτι τέτοιο. Ο Σίμος έχει γίνει η σκιά της Ολυμπίας και κυριολεκτικά μετράει τις μπουκιές της, γεγονός που φέρνει συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Ο Άκης καλοβλέπει τη νέα του μαγείρισσα, την Αποστολία. Παράλληλα καλεί τη Σμαράγδα σε επίσημο δείπνο, με σκοπό να αναθερμάνει τις σχέσεις του Δημήτρη μαζί της. Η Ναυσικά προσπαθεί να πείσει την Τζουλιάνα να κάνει υπομονή. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως ο Σπύρος τρώει ακόμα κρέας, αλλά δεσμεύεται να μην τον καρφώσει στην Ιφιγένεια. Η Βίκυ συναντάει ένα γνωστό σε μας άντρα και κάνει μία κίνηση που θα τον αφήσει άναυδο!

Ο Άκης προτρέπει τον Δημήτρη να σταθεί στο πένθος της Βικτώριας, ειδικά τώρα που έμεινε η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της. Η Λουκία βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Μιχαήλ της τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι πολύ σημαντική για αυτόν και δεν θέλει να την χάσει από τη ζωή του. Παράλληλα η Ναυσικά αρχίζει να ανησυχεί για το υπερβολικό ενδιαφέρον που δείχνει ο Μιχαήλ για τη γραμματέα του. Ο Έκτορας ακούει για τη νέα δολοφονική επίθεση και το μυαλό του αμέσως ταξιδεύει στον Φοίβο, δεν έχει όμως στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του. Η εφηβική επανάσταση της Ολυμπίας συνεχίζεται, γεγονός που οδηγεί σε ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και τους γονείς της. Ο Άκης προειδοποιεί τον Αλέκο πως αν πληγώσει την Ηλιάνα, δεν θα την βγάλει καθαρή. Η Βίκυ επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση στο ίδρυμα.