Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για όλους και για όλα και απάντησε σε ό,τι κι αν ρωτήθηκε.

Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο YFSF αλλά και στο Still Standing και αποκάλυψε επίσης τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει κάποια στιγμή.

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που δεν έχεις κάνει και θα ήθελες;

«Ίσως θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής κάποια στιγμή».

Υπήρξε ποτέ στιγμή που λύγισες και είπες «τα παρατάω»;

«Όχι, ποτέ! Αυτό το "θα τα παρατήσω" σου το δείχνει ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ παράπονο από τη δουλειά μου, από τους συνεργάτες μου. Τώρα, τα μικροπροβληματάκια και οι άνθρωποι με τους οποίους δεν ταιριάζεις υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, αλλά εμένα αυτό δεν με νοιάζει, το βάζω στο πλάι. Έχω μάθει και ξεχωρίζω και συναναστρέφομαι ανθρώπους και στη ζωή μου και στη δουλειά μου, που μου κάνουν καλό. Τους άλλους τους κρατάω σε απόσταση.

Στο «Still Standing » τραγουδάς, χορεύεις... Νιώθεις ότι το έχεις φέρει στα μέτρα σου;

«Βεβαίως το έχω φέρει στα μέτρα μου! Αλλά, ξέρεις τι γίνεται, για να παρουσιάσω εγώ παιχνίδι, δεν θα μπορούσα παρά να το φέρω στα μέτρα μου, δεν γίνεται αλλιώς. Ένα παιχνίδι θέλει και κάτι διαφορετικό, να μην πλήττει ο κόσμος, να μην πλήττω κι εγώ. Ξεκινάμε από αυτό. Οπότε τα φέρνω από δω, τα φέρνω από κει, και βάζω στοιχεία της προσωπικότητας και της καθημερινότητας μου. Γιατί εγώ στην καθημερινότητα μου και τραγουδάω, όλα τα κάνω».

Αισθάνεσαι το «Your Face Sounds Familiar» λίγο σαν το σπίτι σου;

«Εγώ γενικά στον ΑΝΤ1 αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και αυτό με κάνει ευτυχισμένη στη δουλειά. Έκανα 20 χρόνια πριν φύγω από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Με βαριά καρδιά έφυγα... Και επειδή γενικά μου αρέσει η ασφάλεια, νιώθω αυτή τη στιγμή ότι στον ΑΝΤ1 μου έχουν εμπιστευτεί πρότζεκτ που μου ταιριάζουν απόλυτα. Το "Face" είναι ένα πρόγραμμα συνυφασμένο με μένα κι εγώ με κείνο. Έχουμε ξεκινήσει μαζί».

Σε τρομάζει που απέναντι σου αρχικά θα έχεις τον Μάρκο Σεφερλή και αργότερα το live του «Big Brother»;

«Δεν είναι ότι δεν με απασχολεί ο ανταγωνισμός, απλώς εγώ έχω μάθει να κοιτάζω μόνο τη δουλειά μου. Θέλω να πηγαίνουν καλά οι εκπομπές που παρουσιάζω και είμαι μπροστά, αλλά δεν θα μου χαλάσουν την καθημερινότητα μου, τη διάθεση μου και την επαγγελματική μου απόδοση οι σκέψεις ενός ανταγωνισμού. Θέλω να είναι αξιοπρεπής η αξιοπρεπής πορεία του πρότζεκτ, είπε στο Τηλέραμα.