Στην Καλαμάτα ταξίδεψε η αποστολή του Π.Ο. Πατρών, το Σάββατο, με επικεφαλής δύο νέα μέλη του Δ.Σ. (Καράμπελα Γαβριήλ και Κάρλο Χάρη) τους προπονητές Κάρλο Γιώργο- Λαϊνά Τάκη, 13 αθλητές και αθλήτριες για να συμμετάσχουν στο πρώτο αγώνα μικρών κατηγοριών για το 2020.

Για μερικούς από τους αθλητές ήταν και ο πρώτος τους αγώνας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετικό δελτίο Τύπου: "Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. στην πίστα καρτ της Καλαμάτας, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού είχε λίγη βροχή αλλά πάρα πολύ αέρα και κρύο. Τα παιδιά όλα συμμετείχαν και ευχαριστήθηκαν τους αγώνες παρά τις καιρικές συνθήκες.

Στους Παμπαίδες ο ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πήρε την 1η θέση. Στις Κορασίδες η ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ πήρε την 2η θέση με πτώση και πριν τον τερματισμό βγήκε εκτός πίστας, αλλά κατάφερε να τερματίσει.

Στα ΜΙΝΙ Μικρά ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ (στον πρώτο του αγώνα) πήρε την 1η θέση στην Ατομική Χρονομέτρηση και την 2η θέση στον αγώνα Αντοχής. Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ πήρε την 3η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Στα ΜΙΝΙ Μεγάλα Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 4ος στο Χρονόμετρο – 6ος στην Αντοχή Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 6ος στο Χρονόμετρο.

Στην κατηγορία Παίδων ο ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ Αντοχή 7ος ο ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 9ος και ο ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ κλείστηκε στροφή.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την προσπάθεια που καταβάλουν. Ευχαριστούμε τους γονείς τους που συμπαραστέκονται και βοηθούν την ομάδα μας".