Η αλλαγή που έκανε η Παναχαϊκή γυρίζοντας τη σελίδα της στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, φαίνεται ότι έδωσε άλλον αέρα στην πατρινή ομάδα και αυτό το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή με τον Εργοτέλη. 

Οι "κοκκινόμαυροι" νίκησαν με 2-0 στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής με τέρματα του Μαυρία στο 13' μετά από πάσα του Μασούρα και του Μυτίδη στο 20', μετά από κόρνερ του Μαυρία.

Η Παναχαϊκή έφτασε στη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα, χάνοντας ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Μαυρία, με τον Κυνηγόπουλο στην επαναφορά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση και άφησε τόνους αισιοδοξίας για μία καλύτερη συνέχεια, αλλά και το κυριότερο, ένα καλύτερο μέλλον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις κερκίδες του γηπέδου ήταν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που παρακολούθησε το παιχνίδι και πήρε μία γεύση από τη νέα του ομάδα, την οποία αναλαμβάνει από τη Δευτέρα. 

Παναχαϊκή (Αλ. Σπηλιόπουλος): Καπούταγλης, Μουστακόπουλος, Μασούρας (75' Φροξυλιάς), Σταμόπουλος, Μαυριάς, Μυτίδης, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Πατάπης, Ανάκογλου (70' Αντωνακόπουλος).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Τσέλιος, Ατεφ, Μανουσάκης (56' Μεντάτ), Μπότε, Κατσούρι (74' Πέιος), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης (67' Μπαράτα), Εφορτ.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος (Αθήνας).