Ο Καρνάβαλος είναι ένα μικρό παιδί που χαμογελά στη ζωή, με ελπίδα και αισιοδοξία, έχει το αύριο μπροστά του και δίνει όλα αυτά τα συναισθήματα στους γύρω του, κάνοντας την αγάπη να πλημμυρίσει στους δρόμους και να γίνει ένας ποταμός που ξεχύνεται για να αγγίξει η δροσιά του τις ψυχές μας.

Και αν όλα αυτά ισχύουν, τότε σίγουρα η καρδιά αυτού του μικρού παιδιού βρίσκεται στην Πάτρα και χτύπησε δυνατά στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, στο κορυφαίο γεγονός του Παιδικού Καρναβαλιού που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Τότε που πάνω από 14.000 λιλιπούτειοι καρναβαλιστές μαζί με τους συνοδούς τους παρέλασαν στην Πάτρα, σε μία υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα, από αυτές που λάμπουν στην καρδιά του χειμώνα, σκορπίζοντας το δικό τους μήνυμα για την χαρά αυτής της μεγάλης γιορτής της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Μια εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 το Καρναβάλι των μικρών απέδειξε για ακόμα μία φορά με την παρέλαση του, ότι αποτελεί ένα γεγονός που συνεχώς εξελίσσεται και έχει φτάσει να είναι το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι αυτή της διοργάνωσης.

102 πληρώματα συνολικά, ξεχώρισαν για την φαντασία στις στολές τους, για τα χρώματα, για τις εμπνεύσεις που είχαν, αλλά και για την παρουσίαση τους, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και κάνοντας όλη την Ελλάδα να συνειδητοποιήσει γιατί η Πάτρα είναι και θα μείνει η πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, όχι μόνο της Ελλάδος, αλλά και  όλης της Ανατολικής Ευρώπης. Μπράβο σε όλους!