Μια απαγορευμένη ερωτική εξομολόγηση στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Σεβαστού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” και ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ο Κλεομένης πλησιάζει τον Μελέτη στον στάβλο με διαφορετικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα τον προσεγγίζει ερωτικά, προτείνοντάς του να κάνουν έρωτα. Για να πετύχει τον σκοπό του δεν διστάζει μάλιστα να αναφέρει στον επιστάτη πως γνωρίζει πως ήταν εκείνος που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη.

Στο αγρόκτημα της οικογένειας Σεβαστού θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους. Οι δύο άντρες θα παίξουν μεταξύ τους άγριο ξύλο και η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Δούκας θα μάθει τη σοκαριστική αλήθεια. Ότι δηλαδή ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του. Από εκείνο το σημείο και μετά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Κλεομένης, σε μια προσπάθεια να πείσει τον πεθερό του πως δεν συνέβη τίποτα απ’ όλα αυτά, περνά στην αντεπίθεση. Αφενός αρνείται το περιστατικό, αφετέρου αποκαλύπτει στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της γυναίκας του Πηνελόπης με τον Μελέτη. Η τιμωρία που θα επιβάλλει ο Δούκας στον Μελέτη είναι πάρα πολύ σκληρή. Τον πετά μέσα σε ένα φρεάτιο και ο επιστάτης θα πρέπει να ζήσει εκεί για αρκετές μέρες και νύχτες της ζωής του.