Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, να σε αφορά άμεσα, θα διαπιστώσεις πως ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα, μέσα από την αντιμετώπιση της πραγματικότητας! Οφείλεις λοιπόν, να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για ψυχολογική ενδυνάμωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο ερωτικός τομέας σήμερα! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επίπονα! Νέες ερωτικές γνωριμίες αν υπάρξουν, χρειάζονται επίσης προσοχή, χρόνο και καχυποψία, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα σου φέρουν απώλειες, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, επαναφέρει κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις της πραγματικότητας, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και κυρίως να αποδεκτείς! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί μάλλον σε ξεγελά! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει! Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος και απογοητευμένος! Οφείλεις σήμερα να διαλέξεις την λογική, όπως κάνεις πάντα και όχι τις οδηγίες και τις προσταγές της καρδιάς, αν δεν θες να πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος, αλλά και επιπόλαιος! Κάποια επιπλέον έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς λίγο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ίσως έρθουν σήμερα, κάποιες μικρές απογοητεύσεις, αγαπητέ Δίδυμε, που έχουν να κάνουν με τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε κάποιους ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες! Μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και προσπάθησε να μην ξαναγίνεις θύμα κανενός, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για οικογενειακές χαρές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην θεωρείς πως μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ προς το πρόσωπο σου, διότι πιθανόν, να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και να εκτεθείς ή και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν αποφύγεις καυγάδες λόγω οξυθυμίας με συνεργάτες και συναδέλφους, θα έχεις επιτυχία! Επίσης σταμάτα να κάνεις έξοδα μόνο για άλλους! Καιρός να κοιτάξεις και τον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτό το γεγονός! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι απλά σε βολεύει και σε συμφέρει, αφού δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, όταν εργάζεσαι, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που θα φέρουν σημαντικές απώλειες. Επίσης, καλό είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αγορές και επιπόλαιες συναλλαγές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις και επαφές που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες και καθυστερήσεις. Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, ενισχύει την διορατικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μέσα από ποικίλες αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για κάποια θέματα, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και ότι είχες θέσει πολύ υψηλούς ερωτικούς στόχους, που έπεσαν στο κενό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ωριμότητα απαιτούν τα επαγγελματικά, όπως και τα οικονομικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Επιπλέον, μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι, αφού με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, διότι υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως θέλει χρόνο, πριν επενδύσεις πάνω της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, σε αφορά άμεσα και πρέπει να προσέχεις! Η όψη, δημιουργεί σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο φέρνοντας αναπάντεχη ανασφάλεια! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι σήμερα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα, απλά επειδή ενθουσιάστηκες. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιος από τους δυο σας, πιθανόν να νιώσει προδομένος και να πληγωθεί, μετά από κάποιες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων! Προσοχή χρειάζεται στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Θα πρέπει λοιπόν, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις συσσωρευμένες δουλειές της καθημερινότητας σου. Μην αναζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου επιτέλους τα λάθη σου! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητευτική σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν θαυμαστές στα πόδια σου, ιδίως μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Γι’αυτό, αν υποβόσκει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, οι αποκαλύψεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, φρόντισε να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Μία οικονομική λύση έρχεται σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, εγκυμονεί κάποιους μικρούς κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε κανακέματα και μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ίσως οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν, να είναι εκείνοι που είναι αυστηροί και δεν σου χαϊδεύουν τα αυτιά! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό και θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτα για τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια προς εκείνον, που τελικά δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο φαίνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις το ρίσκο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις. Αν πρόκειται να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε και να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία, αν δεν είσαι σίγουρος! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για την εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ασχολείσαι και πάλι με ένα άτομο του παρελθόντος, όμως αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Μην ονειροπολείς, λόγω αναμνήσεων και νοσταλγίας! Αν είσαι δεσμευμένος, απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις καμία αγορά αυθόρμητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου έμπνευση και φαντασία! Είναι γεγονός ωστόσο, πως την σημερινή ημέρα, πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα ή πρωτοβουλία και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα! Η Νέα Σελήνη στα Ψάρια ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να αποφύγεις επιτυχώς παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση, στον έρωτα! Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κανείς! Τέλος, φρόντισε να πειθαρχήσεις και να βάλει τις αξίες σου σε συγκεκριμένα καλούπια στον έρωτα και επιδίωξε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς γνώσεις, εμπειρία και πληροφορίες και πιθανόν να νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και σχέσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον οποιονδήποτε, για να μην νιώσεις στο τέλος προδομένος και αδικημένος! Λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Δία, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά, για να μην απογοητευτείς! Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σου ωστόσο, σου δίνει ευκαιρίες για κάθε είδους βελτίωση στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην πιστεύεις πως μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει» και τα «μη»! Πες όχι σε αυτήν την τάση σου και φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σήμερα, δεν σου φτάνει ο χρόνος για να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και πιέσεις!

Πηγή: oroskopos.gr