Είναι μόλις 25 χρονών, έχει δυο παιδιά και έχει αρκετή πορεία στον χώρο της υποκριτικής κάνοντας σταθερά θεατρικά και τηλεοπτικά βήματα.

Φέτος είναι η χρονιά της Ειρήνης Καραγεώργη αφού επιλέχθηκε να είναι η μούσα του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ και καθηλώνει το κοινό.

Πώς αισθάνεσαι που είσαι η νέα «μούσα» τον Ανδρέα Γεωργίου;

«Αν εννοείτε για το πώς νιώθω για το γεγονός ότι έχω επιλεγεί από τον ίδιο τον Ανδρέα μέσα από μεγάλο αριθμό συνάδελφων, έχω να πω πως νιώθω ιδιαίτερη τιμή που είδε κάτι σε μένα και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία».

Τον τελευταίο καιρό δείχνεις να ερμηνεύεις καταπληκτικά τον ρόλο σου ακόμα και στο πιο δραματικό στοιχείο του. Πώς σου φάνηκε εσένα και πώς το έζησες;

«Για μένα ο τρόπος που εξελίχθηκε ο ρόλος μου και ειδικότερα στο πιο δραματικό του στοιχείο, ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Ταυτόχρονα είναι μεγάλο δώρο για έναν ηθοποιό να καλείται να ερμηνεύσει τέτοιου είδους σκηνές. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολες σκηνές και μετά από κάθε γύρισμα ένιωθα ότι έχανα αρκετή από την ενέργεια μου. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους του ηθοποιού να μην επηρεαστεί ψυχολογικά και να κρατήσει τις ισορροπίες του».

Άκουσες πάρα πολλά για τη σκηνή που έφυγε από τη ζωή. Πώς το αντιμετώπισες όλο αυτό; Χρειάστηκε δύναμη υποκριτικής για να ερμηνεύσεις κάτι τέτοιο;

«Αντιλαμβάνομαι ότι για τον κόσμο, ήταν σκληρό να παρακολουθήσει αυτές τις σκηνές. Αν κοιτάξουμε όμως γύρω μας όλα αυτά δεν είναι μακριά μας. Πήρα πάρα πολλή αγάπη και θετικά μηνύματα για την ερμηνεία μου και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είναι σημαντικό στη δουλειά μας να νιώθουμε ότι έχουμε καταφέρει να αγγίξουμε τον κόσμο. Υπήρχαν βέβαια και τα αρνητικά σχόλια κάποια από τα οποία ήταν αρκετά προσβλητικά, ίσως γιατί κάποιοι ταυτίζουν τον χαρακτήρα με τον ίδιο τον ηθοποιό. Κάποιοι επίσης βρήκαν απαράδεκτο το γεγονός ότι δέχτηκα να παίξω αυτή τη σκηνή αφού η τηλεοπτική μου κόρη είναι και στην πραγματικότητα κόρη μου. Είναι όμως ένας ρόλος και μια σκηνή την οποία κλήθηκα να ερμηνεύσω. Όσον αφορά την ερμηνεία των σκηνών, χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια και δύναμη ψυχής γιατί ακόμα και η σκέψη τέτοιας απώλειας σε διαλύει».

Πώς είναι ο Ανδρέας σαν συνεργάτης;

«Ο Ανδρέας σαν συνεργάτης είναι εξαιρετικός αλλά και σαν άνθρωπος είναι διατεθειμένος να σε ακούσει ανά πάσα στιγμή και για οτιδήποτε σε απασχολεί. Παίρνει ρίσκα και δουλεύει ασταμάτητα, και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω. Σε επαγγελματικό επίπεδο νιώθω ασφάλεια μαζί του. Είναι πάντα πρόθυμος να μου δώσει τις καλύτερες συμβουλές», λέει η ηθοποιός στο ΧΑΙ.