Με επιτυχία και αρκετή συμμετοχή έγινε το disco dance event στην καρδιά της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου, με σκοπό να καταρριφθεί το ρεκόρ Γκίνες και η αχαϊκή πρωτεύουσα να μπει στο αντίστοιχο βιβλίο για να γράψει τη δική της ιστορία. 

Ο χορός της disco έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην καρναβαλική Πάτρα και από νωρίς συγκεντρώθηκαν δεκάδες χορευτές που είχαν μάθει, μετά τις πρόβες που έγιναν, τα βήματά τους για να ανταποκριθούν στην πρόσκληση. Σκοπός ήταν να γίνει ο μεγαλύτερος χορός ντίσκο που γνώρισε η πόλη ποτέ.

Η χορογραφία ήταν εύκολη σχετικά, το σύνθημα το έδιναν από την εξέδρα οι επικεφαλής των σχολών που συμμετείχαν και ο κόσμος από κάτω ακολουθούσε. Η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή, ωστόσο θα μπορούσε σίγουρα να ήταν περισσότερη, αν ο καιρός ήταν καλύτερος και δεν έκανε τόσο κρύο.

Σε κάθε περίπτωση το κέφι των χορευτών ήταν αμείωτο από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο χορός, ενώ το δρώμενο παρακολούθησαν και πολλοί Πατρινοί που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν το θέαμα από κοντά, χωρίς όμως να μπουν στον πειρασμό και να χορέψουν. 

Αρκετοί μάλιστα είχαν πάρει θέση και κατέγραψαν με το κινητό τους τη χορογραφία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Largest Disco Dance World Record - Patras Carnival 2020, είχαν δηλώσει συμμετοχή τουλάχιστον 15 σχολές χορού και σύλλογοι από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Μετά το τέλος του χορού ακολούθησε πάρτι και συναυλία στην πλατεία Γεωργίου. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα παραλειπόμενα του δρώμενου.