Ένα ακόμα μετάλλιο πρόσθεσε στην καριέρα της η Φωτεινή Πλέα, παίρνοντας την τρίτη θέση στο 3o Eurocup που έγινε στη Βοσνία. 

Η αθλήτρια της Παναχαϊκής που συμμετείχε στη διοργάνωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κέρδισε την πρωταθλήτρια της Σερβίας Γελένα Ζέκιτς στα 57 κιλά και ήταν να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό, την Ρωσίδα Γκαρία Αμπντάμοβα, 

Ωστόσο, η Φωτεινή Πλέα, επειδή πάνω από όλα προέχει το προολυμπιακό στο Λονδίνο, προτίμησε να φυλαχτεί και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον ημιτελικό λόγο μυϊκής θλάσης, παίρνοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο, σε αυτή τη διοργάνωση. 

Στη Βοσνία, πάντα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, συμμετείχε και ο αθλητής της Παναχαϊκής Σάκης Πεφάνης που έκανε πολύ καλή εμφάνιση σε ένα πρακτικά και θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τον Sobylinskiy Sergey (Russia) στα 69 κιλά (πρωταθλητής Ευρώπης).

Ο Πατρινός αθλητής μετά από έναν πολύ καλό- ανταγωνιστικό αγώνα έχασε στα σημεία και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.