Μια γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού έρχεται να μας χαρίσει η 18η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” στον Μώλο Αγ. Νικολάου.

Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων, πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, όπου προωθήθηκαν τα περιζήτητα τοπικά αγαθά. Παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα και Κιλκίς συμμετείχαν σ’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και συμπλήρωσαν με τα προϊόντα τους την πλούσια γκάμα της διατροφικής αλυσίδας.

Πολιτιστικά σωματεία από κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας, θα παρουσιάσουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα σ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα που αποτελεί ένα ιδιαίτερο και αξέχαστο ταξίδι στις παραδόσεις του τόπου μας.


Επίσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την γαστρονομία αναδεικνύοντας ιδιαίτερες γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές μέσα από την χρήση των εξαιρετικών ντόπιων προϊόντων.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από 7 έως 15 Μαρτίου 2020 με ελεύθερη είσοδο από Δευτέρα έως και Παρασκευή (13:00 το μεσημέρι έως και τις 21:00 το βράδυ) ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.


Δηλώσεις συμμετοχής για τους Φορείς και Πολιτιστικά σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και για τη συμμετοχή εκθετών, γίνονται στο 2810213318 και στο 6932430433.