Αρνείται τις κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και όπλων η 44χρονη που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ελληνικό ριάλιτι και ο σύντροφός της. Το ζευγάρι που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Πλατανίδια Βόλου επιμένει στην κατάθεσή του ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες ανήκουν σε τρίτο άτομο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι συλληφθέντες, που είναι άνδρας 49 χρονών και γυναίκα 44, απολογήθηκαν χθες στον ανακριτή, και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας αποφασίστηκε να προφυλακιστεί ο πρώτος μέχρι να γίνει η δίκη του, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν μόνο ότι τα χρήματα που κατασχέθηκαν είναι δικά τους, είναι δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου άνδρα και ότι τους ανήκει η κάμερα που είχαν στην είσοδο του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται στην εξοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Πλατανίδια, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,3 κ. χασίς, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, εκτός λειτουργίας, λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο), με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια, 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 12.025 € και (1.000) δολαρίων Η.Π.Α. και ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ακόμη δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Πηγή: magnesianews.gr