“Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε πως ο Μελέτης θα εναντιωθεί στον Κωνσταντή, που είναι ο πιο κοντινός του φίλος, για να προστατέψει την οικογένεια και την υπόληψη του ονόματος”, αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες ο Γιώργος Γεροντιδάκης, σε συνέντευξη που δίνει στο TV O’Clock και τη Σοφία Τσίρκα.

Θα δούμε πως ο Μελέτης ανακαλύπτει το μυστικό του Κλεομένη…

Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή γι’ αυτό το κομμάτι. Δεν το ανακαλύπτει απλά… Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη αλλά για το τι εστί Κλεομένης.

Πώς θα αντιδράσει όταν το μάθει;

Θα αντιδράσει ακραία. Δεν θα τον σκοτώσει όμως.

Ο Δούκας, όμως, στα επόμενα επεισόδια μαθαίνει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη. Θα τον τιμωρήσει;

Ο Μελέτης δεν κρύβεται. Δέχεται τα πάθη του και τα λάθη του. Δεν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό μου αρέσει στον Μελέτη. Είναι αντιήρωας. Θα δεχτεί τις συνέπειες και για τη σχέση του με την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη. Και θα έρθει αντιμέτωπος με την αντίδραση του Δούκα. Ο Μελέτης λέει στον Δούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα δεχτεί. Οπότε την πληρώνει για όλα σε σχέση με την Πηνελόπη.

Θα διεκδικήσει την Πηνελόπη;

Ο Δούκας είναι τόσο σκληρός που ίσως του ζητήσει να κάνει πίσω. Αλλάζει, όμως, η στάση του Μελέτη στα πράγματα με το σκηνικό με τον Δούκα.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τίποτα για την οικογένειά του. Θα αποκαλυφθεί ποιοι είναι οι γονείς του;
Θα υπάρχουν κάποιες αναδρομές στο παρελθόν στα παιδικά χρόνια του Μελέτη. Το έργο έχει πολλές ιστορίες παράλληλες με τέτοιες αναδρομές.

Θα δούμε ξανά φονικό στο Διαφάνι;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα ξεκινήσει ένα άγριο και ύπουλο κυνηγητό σε σχέση με την ιστορία του Κλεομένη. Γιατί κάνει κάτι πάρα πολύ άσχημο και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του. Ο Δούκας δεν θα δεχθεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα για τον γαμπρό του. Σιγά-σιγά κυκλώνουμε την ιστορία του Κλεομένη.