Η GG Events παρουσιάζει:

VOID DROID | BIPOLAR | Patra release show
Special guest: SNEAKY MUSTARD, DRAIN LOOSE
Κυριακή 15 Μαρτίου 2020
ΓΙΑΦΚΑ
Πόρτες: 20:30

Τιμές Εισιτηρίων :
• Προπώληση: 6€
• Ταμείο: 8€

Σημεία Προπώλησης :
• Discover Bookstore
• Ουλαλουμ

VOID DROID

4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Terrestrial”, ενός album που υμνούσε τις επιρροές τους από το heavy rock κίνημα και μετά από ένα μικρό διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις, οι Void Droid επιστρέφουν στην ενεργό δράση, με την κυκλοφορία του “Bipolar”.

Με το νέο του δισκογραφικό πόνημα, το κουαρτέτο δείχνει την διάθεσή του για ηχητική διαφοροποίηση, καταδεικνύει την αποκόλλησή του από τις πρωτόλειες επιρροές του παρελθόντος, και μοιραία εδώ παραδίδει μια κατά πολύ ωριμότερη δισκογραφική δουλειά, που γεμάτη ετερόκλητες επιρροές, μοιάζει να καθιστά την μπάντα έτοιμη για το επόμενη μεγάλο βήμα της, τόσο καλλιτεχνικά, όσο και προς τον στόχο της αναγνωρισιμότητας.

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, οι Void Droid ανεβαίνουν στην σκηνή του Gagarin 205, για την μεγαλύτερη μέχρι στιγμή συναυλία τους, και μοιράζονται με το Αθηναϊκό κοινό τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, όπως και τραγούδια από το παρελθόν τους, εκείνα που τους κατέστησαν μία από τις εγχώριες μπάντες με τον πιο σκληρό πυρήνα οπαδών στο είδος.

SNEAKY MUSTARD

Οι Sneaky Mustard είναι ένα πενταμελές heavy rock σχήμα από την Πάτρα. Εμφανίστηκαν στη σκηνή το Μάρτιο του 2017 με το πρώτο τους live. Τα μέλη της μπάντας μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για το σκληρό ήχο, το groove και άλλα στοιχεία που φέρνει ο καθένας από τις επιρροές του. Το EP "Sneakyt Mustard" κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 σε πρωτοπορειακή μορφή μουσταρδομπούκαλου και τώρα έχοντας νέο υλικό αναμένεται να γράψουν τον πρώτο τους δίσκο.

DRAIN LOOSE

Οι Drain Loose είναι μια τετραμελής Progressive/Sludge Metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2018 στην Πάτρα. Μέσα στο 2019 πραγματοποίησαν κάποιες εμφανίσεις στην Πάτρα, και τον Νοέμβρη κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με όνομα Sludge Dog Dreams. Ο ήχος τους κυμαίνεται σε ρυθμικά heavy riffs, σε συνδυασμό με μελωδικά θέματα και progressive στοιχεία. Η μπάντα στοχεύει στο επόμενο διάστημα να κάνει αρκετές live εμφανίσεις, και να παρουσιάσει το νέο της υλικό