ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕΣΙΤΑΛ

Niccolò Paganini (1782 - 1840): Σονάτα αρ. 33 σε Ντο ελάσσονα

Mario Castelnuovo-Tedesco (1895 - 1968): Σονάτα σε Ρε μείζονα, έργο 77 "Omaggio a Boccherini"

Fikret Amirov (1922-1984): Έξι μινιατούρες (διασκευή R. Mamedkuliev)

Francisco Tárrega (1852 - 1909) Gran Jota

Από το 1999, o Rovshan Mamedkuliev έχει αποσπάσει περισσότερα από 20 βραβεία σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας.
Το 2012, έκανε το ντεμπούτο του στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ σε πολλές πόλεις της Γερμανίας και της Ισπανίας. Την περίοδο 2013-2014, μετά την κατάκτηση του Α' βραβείου στον διεθνή διαγωνισμό του GFA, έκανε μια περιοδεία με 51 ρεσιτάλ και Master-classes στις ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και Βραζιλία.
Ο Ροβσάν Μαμεντγκούλιεφ έχει συμπράξει με την Ορχήστρα της Βαλένθια, την Ορχήστρα του Conservatoire National de Musique Superieur de Paris, την Azerbaijani State Chamber Orchestra, την Nizhny Novgorod Philharmonic Symphonic Orchestra και την Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα της Δημοκρατίας Udmurt.
Έχει παρουσιάσει πολλά νέα έργα σε πρώτη εκτέλεση μεταξύ των οποίων το Κοντσέρτο αρ.3 «Antony» του Philippe Lemaigre και το Κοντσέρτο «Famalicao» της Elena Lebedeva καθώς επίσης και νέα έργα σε δικές του μεταγραφές για κιθάρα.
Τέλος έχει ηχογραφήσει τα CD: “Con Anima” "Guitar Recital" “Semi-Awake, Semi-Dream” με τις εταιρείες ‘Naxos’, ‘Nizhny Novgorod’ και ‘Contrastes Records’ αντίστοιχα.
Από το 2014 ο Μαμεντγκούλιεφ διδάσκει στην Ακαδημία της Μόσχας.
Τον περασμένο Ιούλιο προσκλήθηκε στους Δελφούς για ρεσιτάλ και Master class στο Art Campus 2019, στην εβδομαδιαία επιμορφωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μετά το Φεστιβάλ της Πάτρας ο Ροβσάν Μαμεντγκούλιεφ θα πραγματοποιήσει μια εκτεταμένη περιοδεία στην Αμερική με ρεσιτάλ και Master classes.