ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 22/2 ΣΤΗΝ πλ. ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς χιλιάδες μαθητές από τις πόλεις της Ελλάδας κατέβηκαν στους δρόμους διεκδικόντας να μην περάσει το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΝΔ, επαναφέρει την τράπεζα θεμάτων και την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.
Παράλληλα η κυβέρνηση εντείνει την καταστολή σε όσους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στα αντιλαικά μέτρα που ετοιμάζει, ενώ ταυτόχρονα αθωώνει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση, της Χρυσής Αυγής και υπογράφει συμφωνίες με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, εμπλέκοντας την χώρα μας σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια.
Οι μαθητές της Πάτρας δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι μπροστά σε όλα αυτά τα μέτρα. Οι μαθητές δε δεχόμαστε να σκοτώνονται οι λαοί για του αφέντη το φαί. Καλωσορίζουμε στα σχολεία μας τα προσφυγόπουλα, θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων. Συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι απέναντι σε αυτούς που ματώνουν για τα κέρδη των καπιταλιστών. Οργανώνουμε αντιφασιστική συναυλία στην πλατεία Τριών Συμμάχων με μαθητικά συγκροτήματα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ

ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!
ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πάτρας