*Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις για κρούσματα κορωναϊου στην Αχαΐα και των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται λόγω αυτού, ακυρώνεται η παράσταση «το Αστροπαίδι» που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στο θέατρο Επίκεντρο.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς και υποστηρικτές μας και όλο τον κόσμο για τη θερμή ατμόσφαιρα που ήδη είχε δημιουργήσει με τα μηνύματά τους.

Θα ανακοινωθεί σύντομα νέα ημερομηνία. 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ OSCAR WILDE ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS παρουσιάζει το Αστροπαίδι του Oscar Wilde σε μια μουσικοαφηγηματική παράσταση, το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο Θέατρο Επίκεντρο.

Ένα παιδί που έχει πειστεί ότι κατάγεται από τα αστέρια αναστατώνει με το αλλόκοτο φέρσιμό του ένα ολόκληρο βασίλειο. Υποτιμά την καλοσύνη που του προσφέρουν οι γύρω του, χλευάζει την δύναμη της φύσης και τελικά αρνείται την ανθρώπινη φθαρτότητα. Ο Oscar Wilde, μέσα από το “Αστροπαίδι’’ του, παραδίδει μία αριστουργηματική λογοτεχνική μινιατούρα για τα δύσκολα ταξίδια της ενηλικίωσης και της γνωριμίας με τον κόσμο.

Η αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και ο μουσικός Βαγγέλης Γέττος ζωντανεύουν με το δυναμικό και ατμοσφαιρικό λόγο και ήχο τους, το εκπληκτικό παραμύθι του μεγάλου Ιρλανδού δημιουργού, για μία μόνο παράσταση.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

Κρατήσεις και Πληροφορίες: 2610 320879
Εισιτήρια: 12€.
Θέατρο Επίκεντρο, Νόρμαν 16 & Αγίου Διονυσίου, Πάτρα