Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς pickup της Nissan ανανεώνεται και λανσάρεται στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Το Navara N-Guard διαθέτει τώρα μια προστατευτική επικάλυψη στην καρότσα του,  η οποία εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, απορροφά κραδασμούς και ήχο. H ελκτική ικανότητα παραμένει στα ίδια επίπεδα και έτσι το μοντέλο μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά και να μεταφέρει πάνω από 1.100 κιλά φορτίου, ακόμα και σε δύσβατα εδάφη. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τέσσερα δισκόφρενα και η αναθεωρημένη πίσω ανάρτηση, ενισχύουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, διευκολύνοντας το χειρισμό και τον έλεγχο. Το N-Guard έρχεται με τον twin turbo κινητήρα diesel, ισχύος 190PS και  ροπής 450Nm, με επιλογή είτε χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων, ή 7-τάχυτου αυτόματου, όπως αναφέρει το iefimerida.

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν το καταξιωμένο σύστημα τετρακίνησης του Navara με κοντές σχέσεις. Μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility είναι επίσης στάνταρ, συμπεριλαμβανομένων των Έξυπνων Συστημάτων Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, Πανοραμικής Θέασης και Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανωφέρεια, προσφέροντας στον οδηγό τη μέγιστη δυνατή αυτοπεποίθηση και έλεγχο στο δρόμο.

Το Navara N-Guard είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένη συνδεσιμότητα, χάρη στο  σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, μια βελτιωμένη, φιλική προς το χρήστη οθόνη 8 ιντσών, καθώς και με τις υπηρεσίες NissanConnect, που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες  να είναι πλήρως συνδεδεμένοι, εντός του οχήματος. Η τεχνολογική υπεροχή του NAVARA N-Guard, διευρύνεται ακόμη περισσότερο από μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών, όπως η προηγμένη πλοήγηση, οι ενημερώσεις λογισμικού over-the-air και η ενσωμάτωση smartphone με τα Apple CarPlay και  Android Auto. Η παραγωγή του νέου NAVARA N-Guard ξεκινά αυτό το μήνα και θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τον Μάρτιο, σε όλη την Ευρώπη.