Το νέο hot όνομα στον χώρο του μόντελινγκ είναι ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος, με καταγωγή από το Αγρίνιο έχοντας κατορθώσει συμπληρώνοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής του να κάνει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους φωτογράφους, διαφημίζοντας μεγάλα brands, ταξιδεύοντας από μέρος σε μέρος με μία βαλίτσα στο χέρι. 

Ο 30χρονος πλέον Αγρινιώτης έχει συνεργαστεί στην διάρκεια της καριέρας του με ονόματα φωτογράφων, όπως ο Μπρους Βέμπερ, ο Μίλαν Βουκμίροβιτς, ο Ρικ Ντέ, αλλά και με σπουδαίους Έλληνες του χώρου, όπως οι Δημήτρης Σκουλός, Χάρης Φαρσαράκης και Ερρίκος Ανδρέου.

Όλα ξεκίνησαν όταν έχοντας μετακομίσει στην Αθήνα, εργαζόμενος ως γυμναστής, τον σταμάτησε στον δρόμο ο μάνατζερ μοντέλων Γιώργος Kουτσούλιας και τον ρώτησε αν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μία φωτογράφηση. Το βρήκε μία υπέροχη ιδέα και αυτό ήταν. 

Στην πορεία, ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα πρακτορεία σε Ευρώπη και Αμερική. Πόλεις με ιστορία στον χώρο της μόδας, όπως το Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο και η νέα Υόρκη, τον δέχθηκαν με ενθουσιασμό, ενώ μπήκαν στη ζωή του τα ταξίδια και το ένα συμβόλαιο διαδεχόταν το άλλο.

"Σήμερα μπορώ να πω ότι εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά, είναι θέμα timing και τύχης" τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala. "Αναγνώρισα την ευκαιρία και την άρπαξα αμέσως χωρίς αρχικά να έχω μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες.

Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η συνεργασία μου με το διακεκριμένο πρακτορείο VN Models. Με το σωστό management από τις bookers και σκληρή δουλειά ξεκίνησαν οι διεθνείς πτήσεις μου". 


Ακολούθησαν τα εξώφυλλα σε σημαντικά διεθνή περιοδικά όπως το «GQ», «Esquire», «Client», «Fashion for men», αλλά και συνεργασίες, φωτογραφίσεις και εμφανίσεις σε μέγαλους οίκους μόδας του κόσμου.

Είναι ένας κλασικός εργένης, ζει μόνος του με καλύτερη συντροφιά, τον Μπούμπη, ένα αξιολάτρευτο κανίς γκριφόν και του αρέσει η γυμναστική και οι βόλτες με ποδήλατο.

Ο ελεύθερος χρόνος του είναι ελάχιστος και συνήθως χαλαρώνει πηγαίνοντας σινεμά, βλέποντας σειρές στο Netflix ή βγαίνοντας για φαγητό. Θεωρείται δε εκτός από ένα διάσημο μοντέλο, ένας από τους ομορφότερους άνδρες του κόσμου.