Ένα νέο κορίτσι, γεμάτο από ζωή, "έφυγε" από κοντά μας θύμα και αυτό της ασφάλτου, σκορπίζοντας τον θρήνο στη γειτονιά της, στο Ζαβλάνι της Πάτρας. 

Πρόκειται για την 23χρονη Νίκη Καραβιώτη, το κορίτσι που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη οδό Κανελλοπούλου, στα τέλη του περασμένου Γενάρη, μετά από βόλτα που είχε βγει μαζί με τον φίλο της, με τη μηχανή. 

Η βόλτα αυτή αποδείχτηκε μοιραία για τη Νίκη Καραβιώτη που έδωσε μία γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος. 

Στην γειτονιά της στο Ζαβλάνι θρηνούν για τον χαμό αυτής της νέας κοπέλας, ένα άτομο που όπως λένε όσοι την γνώριζαν, ήταν γεμάτο από καλοσύνη και ευγένεια, ενώ είχε πολλά όνειρα που δυστυχώς δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει, στο σύντομο πέρασμα της ζωής της. Τα μηνύματα των φίλων της στο facebook είναι σπαρακτικά. 

"Ψυχούλα μου όμορφη γιατί μας άφησες τόσο νωρίς,γιατιιιιι????Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφυγε το κοριτσάκι μου, που ήσουν πάντα εκεί δίπλα μου. Σε όλα….Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου,να είσαι καλά εκεί που πας….Καλό παράδεισο και καλό σου ταξίδι φίλη μου….

Αγάπη μου,ψυχούλα μου όμορφη, γιατιιιιιιι?????????Δεν μπορώ να το πιστέψω,ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου,κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου", αναφέρουν ορισμένα από αυτά.

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή, με τόσο άδικο τρόπο. Και το γιατί παραμένει σαν μια κραυγή που όμως δεν παίρνει απάντηση από πουθενά...