Μπορεί ο Προμηθέας να μη στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, αλλά για τους Πατρινούς είναι νικητής. Κατάφερε για πρώτη φορά να βρεθεί στον τελικό του θεσμού και να αντιμετωπίσει στα ίσα την ΑΕΚ.

Μόνο το γεγονός ότι το σκορ ήταν πολύ κοντά, δείχνει ότι η πατρινή ομάδα, άξιζε να πάρει τη νίκη. Στην πρώτη της ανακοίνωση, μετά τον τελικό, η διοίκηση, αναφέρει τα εξής:

"Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέα Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο ταξίδι αυτό του Προμηθέα στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020. Ευχαριστούμε θερμά όσους ταξίδεψαν στην Κρήτη, όσους ήρθαν στο Promitheas Park για να ζήσουμε όλοι μαζί σαν Οικογένεια τις ιστορικές αυτές στιγμές, αλλά και κάθε φίλαθλο -από την Πάτρα και όλη την Ελλάδα- που μας απηύθυνε ευχές και συγχαρητήρια. Η στήριξη σας αποτελεί το σημαντικότερο δώρο σε αυτό το ταξίδι και είναι η πραγματική μας δύναμη, ενώ η εικόνα όλων αυτών των παιδιών και οικογενειών που παρακολούθησαν στο Promitheas Park έναν αγώνα μπάσκετ διασκεδάζοντας, με ξεχωριστό πάθος και αγάπη είναι τ’ όραμά μας για το μπάσκετ.

Όλα αυτά μας κάνουν δυνατότερους ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας και να παλέψουμε με πολλή δουλειά και αγάπη για να διεκδικήσουμε ξανά προκρίσεις και τρόπαια και να έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί πολλές φορές στο μέλλον.
Το Ταξίδι συνεχίζεται, γιατί τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι"!