Αν είστε φαν των Παιχνιδιών χωρίς Σύνορα που επέστρεψαν στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από αρκετών ετών παρουσία, σίγουρα θα προσέξατε τον Πατρινό που αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, στα Eurogames, που προβάλλονται πλέον μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κούφη, έναν γυμναστή που προέρχεται από την Πάτρα, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην πόλη μας και οι περισσότεροι από εμάς ίσως να γνωρίζουμε μέσα από την ενασχόληση του με την πυγμαχία. Ο Κωνσταντίνος Κούφης ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer σε ένα από τα πιο γνωστά γυμναστήρια της πρωτεύουσας. 


Η συμμετοχή του στα Eurogames, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Γνώμη" και στην Βάλια Γρίβα, ήρθε εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα. "Η πρόταση ήρθε σε ανύποπτο χρόνο. Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου πρότειναν να συμμετάσχω στα παιχνίδια. Δέχθηκα με μεγάλη μου χαρά, μιας και από τα παιδικά μου χρόνια τα θυμόμουν και ήθελα πολύ να συμμετάσχω". 

Τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται στα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά και όπως λέει ο ίδιος: "Φύγαμε από Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2019 με προορισμό την Ιταλία και τα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη όπου έγιναν τα γυρίσματα των Eurogames. Πήραμε μέρος στις πιο κεφάτες, ευφάνταστες και σπαρταριστές δοκιμασίες κατακτώντας για την Ελλάδα την 2η θέση στα παιχνίδια. Και αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτό". 

Όσο για την εμπειρία του στα παιχνίδια αυτά; "Ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία και νιώθω πολύ χαρούμενος και τυχερός που την έζησα από κοντά. Είμαι ευγνώμων για τα άτομα που γνώρισα από τις υπόλοιπες έξι χώρες που συμμετείχαν κι ειδικά για τους συμπαίκτες μου, με τους περισσότερους εκ των οποίων έχω κρατήσει επικοινωνία".