Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας, ο Μουσικός Όμιλος «Ορφεύς Πατρών» θα παρουσιάσει σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» τη μουσική παράσταση «Οι Αρραβώνες», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο που έγραψε ειδικά για την περίσταση ο Πατρινός συγγραφέας Τάκης Τσονάκας. Ώρα προσέλευσης: 8μμ., έναρξη: 8.30μμ.

Την επιμέλεια του κειμένου και της σκηνοθεσίας ανέλαβε η θεατρική παιδαγωγός Δήμητρα Παναγιωτόπουλου.
Την παράσταση πλαισιώνει με τραγούδια της εποχής η Ιστορική Ανδρική Χορωδία του Ορφέα, υπό την διεύθυνση του μουσικού Φίλιππα Παπαδόπουλου. Θα ακουστούν τραγούδια αξέχαστα από τα όποια ξεδιπλώνονται οι προσωπικοί χαρακτήρες τα ήθη και τα έθιμα μιας άλλης εποχής όταν η ζωή και η καθημερινότητά μας ήταν πιο απλές, πιο ήρεμες αλλά γεμάτες από συναισθήματα. Τραγούδια που αποπνέουν νοσταλγία και μια γλυκιά αύρα.

Συμμετέχει επίσης το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πάτρας υπό τον Χρήστο Γιαννόπουλο.

Πρόκειται για μια ηθογραφική κωμωδία που θα μας θυμίσει τα ανέμελα εκείνα χρόνια, που η ελληνική κοινωνία ονειρευόταν και ήλπιζε σε ένα καλύτερο αύριο στηριζόμενη στον κορμό της οικογένειας στα ήθη και τις παραδόσεις μας.

Συμμετέχει μία πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών που, αν και ερασιτέχνες, θα μας ενθουσιάσουν με τον αυθορμητισμό και την ανεπιτήδευτη ερμηνεία τους.
Οι λυρικοί σολίστες Λίνα Γερονίκου-σοπράνο, Νίκος Παπακώστας-τενόρος καθώς και οι Αντώνης Χριστόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από Ελληνικές οπερέτες αλλά και το Διεθνές ρεπερτόριο.

Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από το ταμείο του θεάτρου.
Ας μην χάσουμε την μοναδική αυτή ευκαιρία να απολαύσουμε μια υπέροχη καλλιτεχνική βραδιά και να υποδεχτούμε την Αποκριά με το κέφι που δεκαετίες τώρα ο Ορφέας μας ξέρει να μας προσφέρει.