Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, σε συμβουλεύει να ακούς άφοβα την αδιάψευστη διαίσθηση σου! Σήμερα το ένστικτο σου, σου λέει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις! Ωστόσο, απέφυγε να συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε εκθέσουν! Ιδανική ημέρα, για να τα βρεις με κάποιο άτομο, που είχατε τελευταία παρεξηγηθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις, παλαιούς έρωτες και ψέματα! Η ημέρα φέρνει αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες που δεν σε συμφέρουν, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός σου θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν περίμενες καν, πως ενδιαφερόταν για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες! Από το πουθενά βρίσκονται λύσεις και ξεπερνιούνται δυσκολίες! Επαγγελματικά, πρέπει να δουλέψεις λίγο περισσότερο, αλλιώς θα αγχωθείς με τις εκκρεμότητες που τρέχουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα! Ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση σε κάθε τομέα! Οι φιλικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν, μετά από επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και μία συνάντηση με έναν φίλο, που είχατε να τα πείτε καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά διάθεση για έρωτα και συναισθηματική δράση! Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, για να πλησιάσεις και ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα μέσα από συζήτηση με τον σύντροφό σου, να βελτιώσεις τα πάντα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά κερδίζεις μέσα από τις άψογες συναδελφικές σχέσεις που έχεις! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, από το πουθενά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα και να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Καταφέρνεις και διορθώνεις λάθη, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού και παρόλο που πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ευθύνες, εσύ θα βρεις τον τρόπο να περάσεις υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, να έρθουν με ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι άκρως εποικοδομητική για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία, να μιλήσεις και να συζητήσεις ώριμα και λογικά με τον σύντροφο σου και να βρείτε μόνιμες λύσεις στα παρελθοντικά προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδέες και φιλοδοξίες και να πετύχεις! Οικονομικά, κάνεις οικονομία και ίσως στερηθείς κάποια πράγματα, αλλά είναι για το καλό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία για τύχη και επίτευξη στόχων! Η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις! Απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναρπαστικές συναντήσεις, ακόμα κι με άτομα από το παρελθόν σου! Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις φιλοσοφία, αλλάζεις ψυχολογία και είσαι πιο χαρούμενος από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες με κάποιον πρώην σου σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο σου, αφού αυτός είναι ο τρόπος, για να ανανεώσετε την σχέση σας και να ξεπεράσετε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται λύσεις στον επαγγελματικό τομέα και ηρεμείς από το άγχος των τελευταίων ημερών! Οικονομικά, έρχονται αρκετά ξαφνικά έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, σε ωθεί να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και βαθιές επιθυμίες σου! Να θυμάσαι, πως η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου για καταφέρεις να κινηθείς σωστά και να πετύχεις προσωπικούς στόχους, που έχουν μείνει από παλιά, σε εκκρεμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου με το ταίρι σου! Ωστόσο, οφείλεις να αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, που μπορεί να φέρουν χωρίς λόγο ένταση στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο γοητευτικός σου λόγος, όπως ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, θα φέρουν κατακτήσεις, αλλά και μία ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αφού θα μάθεις ένα μυστικό, που σε ωφελεί! Οικονομικά, έρχεται ένα καλό νέο σήμερα, που αφορά χρέη ή επενδύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα απέναντι σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση, γαλήνη και συνεννόηση! Μέσα από ειδήσεις, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις μάλιστα, θα καταφέρεις να έρθεις ξανά κοντά, με άτομα που είχες απομακρυνθεί στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, βελτιώνεται και δεν αποκλείεται μάλιστα, να σου κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση, που περίμενες καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες αξιόλογες γνωριμίες, οι οποίες πολύ πιθανόν, να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον, την ιδιότητα της σταθερής και σοβαρής σχέσης! Μία επιστροφή από το ερωτικό παρελθόν, είναι επίσης πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή για νέες συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, μπορεί να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ θα βρεις λύσεις για τα πάντα! Σίγουρα είναι πιεστική η καθημερινότητα σου, αλλά καταφέρνεις σήμερα να διεκπεραιώσεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και έχεις και χρόνο να περιποιηθείς και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σου κινεί το ενδιαφέρον ένα άτομο από την εργασία σου και αν το πλησιάσεις σήμερα, πολύ πιθανόν σήμερα να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να κολλάς τόσο σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις συνεχώς στον σύντροφο σου, διότι προκαλείς προστριβές χωρίς λόγο και αιτία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού η απόδοση σου είναι στα καλύτερα της και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα, που ίσως σε αγχώσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, είναι άκρως ευχάριστη για σένα! Η φήμη σου βελτιώνεται, εσύ καλοπερνάς και οι άλλοι σε θαυμάζουν! Τυχερές συγκυρίες, θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και η δημιουργικότητα σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και βοηθητική! Ασχολήσου σήμερα με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, καλλιτεχνικά ή ψυχαγωγία! Επικοινωνιακά, τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και το σίγουρο είναι ότι θα καλοπεράσεις με τον σύντροφο σου, αφού μπορείς να αναμένεις πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα και θετικές εκπλήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να υποδεχθείς μία ημέρα, γεμάτη φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα, αλλά και χρήμα! Ακόμα και αν έχεις προβληματισμούς, σήμερα θα ξεπεραστούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σε αναμνήσεις, σκέψεις που αφορούν παρελθοντικές εμπειρίες, νοσταλγίες, αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και βελτίωσης συγγενικών σχέσεων! Ιδανική ημέρα, για να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις για οικιακά θέματα που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν, καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι η κατάλληλη για ερωτική προσέγγιση ατόμων του παρελθόντος και φυσικά για προσπάθεια επανασύνδεσης! Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για επικοινωνία και συνάντηση με το πρώην ταίρι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεπεράσεις και να λύσεις παλαιά προβλήματα στον δεσμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αφού κλείνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος! Επαγγελματικά, κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη την ημέρα για εσένα! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, χαρούμενες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή και νέες γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή σαφώς βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από νέα πρόσωπα, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εξόδους, δραστηριότητες και πολλές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου βελτιώνεται αισθητά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν, ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτήν την σχέση και να την καλυτερεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες ή και ανανεωτικό φλερτ με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ευνοείσαι για νέες συνεργασίες! Στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι χαρούμενα νέα και νιώθεις ανακούφιση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στον Ιχθύ από σήμερα, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου και τις αξίες σου! Είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή με ηρεμία! Κάποιες συγκυρίες, γεγονότα ή ειδήσεις, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά και θα εξαφανίσουν κάθε ανασφάλεια ή αβεβαιότητα, που είχες μέχρι τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ σήμερα το πρώτο βήμα με διακριτικότητα, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει από το ερωτικό παρελθόν, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο σου και επιπλέον σου αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην καριέρα σου, επιτέλους καλμάρουν και ισορροπούν! Οικονομικά έρχεται μία χαρούμενη είδηση, που επιτέλους σε ηρεμεί από το άγχος!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, ο φαινομενικά Ανάδρομος Ερμής στο Ζώδιο σου από σήμερα, σε καθιστά τον απόλυτο πρωταγωνιστή της περιόδου! Εκμεταλλεύσου αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα, η οποία φέρνει μηνύματα από το παρελθόν, λύσεις για παλαιά προβλήματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, εξόδους και μετακινήσεις, που θα σου χαρίσουν χαρά και ικανοποίηση! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις, βελτιώνονται και εξομαλύνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι στα καλύτερα σου όσον αφορά τα ερωτικά σου! Η ημέρα είναι γεμάτη από φλερτ, μηνύματα και γοητευτικές συναντήσεις ή και νέες γνωριμίες! Μην φοβάσαι πια να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς ένα άτομο από το παρελθόν, αφού τώρα είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με συζήτηση, να λύσεις προβλήματα που απασχολούσαν εσένα και τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά τα πράγματα βελτιώνονται στο έπακρο! Έχεις την ενέργεια, αλλά και τις ιδέες που απαιτούνται, ώστε να αποδείξεις πόσο ικανός είσαι και αυτό να αναγνωρισθεί! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για υπογραφές και συμβόλαια!

Πηγή: oroskopos.gr