Χαμός έγινε στο Promitheas Park, στις εγκαταστάσεις στον Καστελόκαμπο, όπου η διοίκηση του Προμηθέα της Πάτρας είχε φροντίσει και είχε τοποθετήσει μία μεγάλη γιγαντοοθόνη, καλώντας τους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν από εκεί τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος. 

Οι σύγχρονες εξέδρες που υπάρχουν στο σπίτι του Προμηθέα, αποδείχτηκαν αρκετά μικρές για να χωρέσουν τον κόσμο που συγκεντρώθηκε εκεί για να δει από την οθόνη την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στο Ηράκλειο, ενώ επιστρατεύτηκαν αρκετές άλλες καρέκλες για να κάτσουν οι υπόλοιποι που θα έμεναν όρθιοι. 

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Προμηθέα στα γήπεδα του Καστελόκαμπου, ήταν καθαρά γηπεδική και ώρες-ώρες νόμιζε κανείς ότι ο αγώνας του τελικού γινόταν εκεί και όχι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο κόσμος έζησε με έντονο τρόπο την εξέλιξη του αγώνα και προσπάθησε να παροτρύνει τους παίκτες της ομάδας να πάρουν τη νίκη, ενώ φυσικά υπήρχε και το ανάλογο σασπένς, αφού η αναμέτρηση είχε αρκετή αγωνία. 

Παρόλο που στο τέλος ο πρωτάρης Προμηθέας που αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο τελικό δεν τα κατάφερε, οι φίλοι της ομάδας στο Promitheas Park, δεν έδειξαν να είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Αντίθετα, ήταν περήφανοι για αυτή την ομάδα, για τον Προμηθέα τους, ένα σωματείο που έχει κατορθώσει τόσα πολλά και που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλον τον αθλητικό κόσμο. 

Άλλωστε το επόμενο τρόπαιο θα είναι σίγουρα δικό του. Το μέλλον του ανήκει. 



Η Οικογένεια του Προμηθέα πήγε Τελικό στο Promitheas Park