Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 101, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου: Η Ρένα ρωτάει ευθέως τη Μάρθα για τις δοσοληψίες που έχει με τον Νίκο. Η Μάρθα δικαιολογείται πως προσπαθεί να προστατέψει την Μαρίνα απ’ αυτόν. Η Ρένα κάνει πως πείθεται, αλλά η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο της Μάρθας έχει κλονιστεί. Ο Φώτης και η Μαρίνα βασίζονται στην μαρτυρία της Διονυσίας για να αποδείξουν τον βίαιο χαρακτήρα του Νίκου, ο οποίος δηλώνει την παρουσία του σε όλους προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσει και παρουσιάζεται ξαφνικά και στην Διονυσία. Ο Αργύρης εξομολογείται στην Κάτια πως είχε έναν γιο που σκοτώθηκε σε μικρή ηλικία, ενώ προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Γιάννης ισχυρίζεται πως είναι γιος του Αργύρη… Ο ντετέκτιβ συνεχίζει να ψάχνει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας, αφού είναι πεπεισμένος πως δεν είναι η Νάντια Πετρίδου, όπως δηλώνει… Δεν αργεί να ανακαλύψει ένα δημοσίευμα που του δίνει κάποιες ακόμη αποκαλυπτικές πληροφορίες… Η Κλειώ αρχίζει να αμφιβάλλει για το πόσο αθώος είναι ο πατέρας της.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 102, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου: Ο αστυνόμος πιέζει ακόμα πιο πολύ την Μάρθα και της ζητάει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της «αληθινής» Νάντιας Πετρίδου. Ο Αργύρης νιώθει πως όλη η ιστορία με τον χαμένο του γιο είναι κάποια κομπίνα, ενώ η Κάτια τον ενθαρρύνει να γνωρίσει τον νεαρό. Η Μαρίνα και ο Φώτης ψάχνουν παντού να βρουν τη Διονυσία που έχει εξαφανιστεί. Όταν εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους, τους ανακοινώνει πως αποφάσισε να μη καταθέσει εναντίον του Νίκου. Η Κάτια συναντάει τον Γιάννη κρυφά από τον Αργύρη, πείθεται πως είναι ο γιος του και του υπόσχεται να τους φέρει κοντά, χωρίς να γνωρίζει το κόλπο που στήνεται εναντίον του Αργύρη. Ο Νίκος απειλεί την Μάρθα πως αν δεν σκοτώσει την Διονυσία, θα αποκαλύψει στην Μαρίνα τη συνεργασία τους.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 103, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου: Ο Αστυνόμος επιμένει να ψάχνει για την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και τη σχέση της με την Κάτια. Η Ρένα είναι σίγουρη πια πως η Μάρθα κινείται κρυφά απ’ όλους και ανησυχεί για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για όλους. Η Έλλη είναι ξανά ευτυχισμένη μετά από καιρό, αφού φαίνεται να τα ξαναβρίσκει με τον Άρη, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Κάτια πείθει τον Αργύρη να δεχτεί να συναντήσει τον Γιάννη. Ο Αργύρης θέλει να της αποδείξει πως κάνει λάθος με την περίπτωση του νεαρού, αλλά θα βρεθεί ο ίδιος μπροστά σε μια αναπάντεχη αλήθεια.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 104, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου: Ο αστυνόμος, μετά την έρευνα στο σπίτι του Μακρή, βρίσκει κάτι που τον κάνει να υποψιάζεται ακόμη πιο πολύ τη Μαρίνα. Ο Αργύρης συναντάει άλλη μια φορά το Γιάννη και μαθαίνει κάτι που τον αιφνιδιάζει. Ο Φώτης, προκειμένου να σώσει τη Διονυσία από το Νίκο, κάνει μια αποφασιστική κίνηση, ενώ η Κλειώ, μετά την επίσκεψη στη Διονυσία, αρχίζει πάλι να αμφιβάλλει για την ενοχή του πατέρα της. Εν τω μεταξύ, ο Νίκος εκβιάζει τη Μάρθα και της ζητάει να βγάλει από τη μέση τη Διονυσία. Η Μάρθα συναντιέται με έναν εκτελεστή και τα σχέδια όλων ανατρέπονται.

Γυναίκα χωρίς όνομα – Επεισόδιο 103, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου: Η επιμονή του αστυνόμου να σκαλίζει το παρελθόν φέρνει αναστάτωση στην οικογένεια Μακρή, αλλά και στη Μαρίνα, που νιώθει ορατή πια την απειλή να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της και η πραγματική σχέση της με την Κάτια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως, θα φέρει η επανεμφάνιση της πρώην συζύγου του Αργύρη, της Εύας (Ναταλία Δραγούμη), που δείχνει να αγνοεί τις πρωτοβουλίες του γιου της να βρει τον βιολογικό του πατέρα. Κι ενώ οι αποκαλύψεις της Κάτιας για το τι πέρασε κατά την διάρκεια της απαγωγής της από το Νίκο κάνουν την Διονυσία να «σπάσει» και να αποκαλύψει όσα τράβηξε τον καιρό που είχαν σχέση, ο Νίκος παρουσιάζεται στην αστυνομία για να καταγγείλει την εξαφάνισή της. Αγνοεί, φυσικά, ότι η Μάρθα έχει προσλάβει εκτελεστή, προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση…