Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 αναμένονται τοπικές βροχές στην Κρήτη. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, στα ορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας και στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά αναμένοντα νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια ενώ αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα στα βόρεια και βορειοδυτικά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη, όπως αναφέρει το meteo.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 13, στη Θεσσαλία από 4 έως 13 στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 6 έως 14, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 5 έως 16, στη Δυτική Πελοπόννησο από 7 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 6 έως 13, στις Κυκλάδες από 8 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 17 και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στα κεντρικά και νοτιοδυτικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.