Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη νέα σελίδα που είναι να γυρίσει η Παναχαϊκή μετά το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο που είχε περιέλθει. 

Ο Γιώργος Μπάρλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον για να μπει μπροστά και να βοηθήσει, φαίνεται ότι έχε έρθει σε συμφωνία με τον Σάκη Καλογερόπουλο, που εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Η συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα αρκετών ωρών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, από τους νομικούς των δύο πλευρών, τον Χάρη Γρηγορίου (από πλευράς Καλογερόπουλου) και τον Κώστα Κρεμμύδα (από πλευράς Μπάρλου). 

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το sporfmpatras η συμφωνία είναι προφορική, όμως, το νομικό της πλαίσιο έχει "κλειδώσει". Κάτι που σημαίνει ότι μένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί, με πιθανή ημερομηνία για να γίνει και αυτό την Παρασκευή στις 21 Φεβρουαρίου. 

Η συμφωνία αυτή προβλέπει όχι μόνο το management από τον Γιώργο Μπάρλο, αλλά και την μεταβίβαση των μετοχών, σε ένα ποσοστό του 62% στο πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. 

Κάτι που θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Το 62% είναι το ποσοστό που έχει στα χέρια του ο Σάκης Καλογερόπουλος, με βάση τα προσύμφωνα από τις ιδρυτικές μετοχές των Συμμάχων, αλλά και μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έχει κάνει ο ίδιος ως αφεντικό της Παναχαϊκής.

Σύμφωνα με την πλευρά του Γιώργου Μπάρλου, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής της ομάδας έχει έτοιμες λύσεις στα χέρια του για να ενισχύσουν την ΠΑΕ, με μακροπρόθεσμο πλάνο και προγραμματισμό,  ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει ορισμένες συμφωνίες με σημαντικούς χορηγούς, εταιρείες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής. Μένουν λοιπόν οι υπογραφές.