Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα πήρε η 27χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους της, όταν το άφησε στην παραλία της Πλαζ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το κύμα και να πνιγεί στην θάλασσα. 

Η 27χρονη μητέρα που αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική για κάποιες μέρες. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της νεαρής στην κάμερα του Star, η κοπέλα τώρα έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει. 

Τις τελευταίες ώρες δεν έχει σταματήσει να κλαίει και ο πατέρας της, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, φοβάται για τη ζωή του παιδιού του, αφού η κοπέλα είναι φανερό ότι δεν μπορεί να συνέλθει, τουλάχιστον αυτή την χρονική περίοδο.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο. Στα όσα είπε στον εισαγγελέα τόνισε ότι το άφησε το παιδί εκεί στην Πλαζ για να το βρει κάποιος περαστικός, όχι για να πεθάνει. 

Ο δικηγόρος της κοπέλας έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι η νεαρή μητέρα πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και αυτό που ζητά από τη δικαιοσύνη είναι να μετατραπεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε παιδοκτονία.