Ο πατρινός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής δίνει την δική του απάντηση στον διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας για το περιστατικό που συνέβει το πρωί της Παρασκευής.

"Ο δημοσιογράφος κ. Θεοδωρόπουλε κάνει ρεπορτάζ και θα συνεχίσει να κάνει! Για να αποκαλύπτει και τα κακώς κείμενα, έστω και αν αυτό δεν σας "βολεύει"!

Ωρα 12.25. Είχα μπει μέσα στην μαιευτική κλινική και μιλούσα στο γραφείο της προϊσταμένης. Η ίδια σας τηλεφώνησε και σας είπε ότι βρίσκομαι εκεί. Αρα... δεν κρυβόμουν.

2. Οι καταγγελίες των συγγενών των ασθενών έγιναν με την έξοδό μου από την κλινική (υπάρχει βίντεο). Θα απαγορεύσετε σε συγγενείς όταν βλέπουν δημοσιογράφο τον οποίον γνωρίζουν από την τηλεόραση... να τον σταματούν και να θέλουν να καταγγείλλουν πως τους είχατε... επί 3 ώρες στον διάδρομο όρθιους ή σε κάποια σκαμπό;

3. Στο Νοσοκομείο δεν παρέμεινα μία ώρα μετά την απομάκρυνσή μου αλλά κάποια λεπτά. Μάλιστα συζητούσα... κοντά στο ταχύρρυθμο (και όχι στο 7όροφο κτίριο) με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιπποκράτης Κώστα Πετρόπουλο και τον ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του κ. Θεοδωρόπουλου.... κ. Δημόπουλο! Πάντως ο κ. Διοικητής αποδεικνύει μόνος του πως... με παρακολουθούσαν μέσα στο προαύλιο του Νοσοκομειου. Ενώ η 27χρονη γυναίκα δυστυχώς για εκείνον... τους έφυγε και συνέβη η τραγωδία!

4. Σε σχέση με τις μειωτικές εκφράσεις που ακούστηκαν υπάρχει και βίντεο που αποδεικνύει πως εκτός από μία στιγμή έντασης όταν εκείνος μου είπε "ποιος είσαι εσύ; Τι θες εδώ; Ποιος είσαι εσύ" με ανάλογο τόνο.... (και τότε έλαβε ανάλογη απάντηση) σε όλη την άλλη συνομιλία μας του μιλώ .... στον πληθυντικό! Αν μου επιτρέψει (λόγω προσωπικών δεδομένων) θα ανεβάσω το βίντεο. Θέλει;

5. Είναι σαφές πως ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι αγχωμένος. Λογικό. Δεν είναι και λίγο αυτό που του συνέβη στο Νοσοκομείο! Ομως αυτό δεν τον δικαιολογεί να ξεσπά σε δημοσιογράφους και μάλιστα με αστείες δικαιολογίες δήθεν... ότι θα κατέγραφα την μεταφορά της 27χρονης! Μάλλον δεν βλέπει και τηλεόραση, για να δει πως... όλα τα κανάλια και τα sites είχαν βίντεο από την χθεσινή μεταφορά της 27χρονης στα Δικαστήρια. Αρα... καταρρέει ο ισχυρισμός του.

6. Οσο για τα ΤΕΠ... στο κείμενο μου δεν αναφέρω πως ήταν Διοικητής ο κ. Θεοδωρόπουλος. Ομως η Διοικηση εχει... συνέχεια. Και εδώ δεν διάβασε καλά ο Διοικητής. Ας ξαναδιαβάσει το κείμενό μου. Ειμαι πολυ προσεκτικος σε όσα γράφω. Και το περίμενα πως... θα την πατήσει! Επίσης κατανοώ ότι μπορεί και ο κ. Θεοδωρόπουλος να υπερβάλλει στην απάντησή του, αφού έτυχε να μου μεταφέρουν ΣΗΜΕΡΑ τα πρακτικά συνεδρίασης του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο οποίο έχασε τις εκλογές. Και πραγματικά... έπεσα από τα σύννεφα! Αυτά όμως είναι αντικείμενο... άλλου ρεπορτάζ!" αναφέρει ο Κωνσταντίνος Φλαμής.