Σε σύσκεψη ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ καλεί για την ερχόμενη Τρίτη (18/2) ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Στη σύσκεψη, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομίας (υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής, καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ). Εκτός από τον αθλητικό εισαγγελέα θα συμμετάσχει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Όπως έγινε γνωστό, σκοπός της σύσκεψης είναι να συμβάλουν όλες οι πλευρές προς την κατεύθυνση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνουν συστάσεις στους παράγοντες των δύο ομάδων να βοηθήσουν ώστε το ντέρμπι να γίνει σε αθλητικά επίπεδα και να αποφευχθούν δηλώσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης.

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι κορυφής είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή (23/2), στο γήπεδο της Τούμπας.