Ο Todd Phillips αποφάσισε για να τιμήσει τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του «Joker», Joaquin Phoenix, να δημοσιεύσει μερικές άγνωστες φωτογραφίες από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Joker» δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων της ταινίας.

«Όλες τραβήχτηκαν στην τελευταία ημέρα γυρίσματος. Ήταν γλυκόπικρο σίγουρα. Παρόλο που νιώσαμε τέλεια που το κάναμε, βιώσαμε επίσης μια τόσο έντονη και μοναδική εμπειρία- και ξαφνικά απλώς τελείωσε. Η ταινία ήταν μια απίστευτη διαδρομή και ολοκληρώθηκε βλέποντας τον Joaquin να ανεβαίνει σε εκείνη την σκηνή αυτό το σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ ξανά όλο το καστ και το προσωπικό. Και ειδικά τους φανς, που είδαν πίσω από τον θόρυβο και το τίμησαν», έγραψε στο μήνυμά του ο Phillips.

Ο Joaquin Phoenix κέρδισε φέτος για πρώτη φορά το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, αλλά ήταν η τέταρτη υποψηφιότητά του, καθώς στο παρελθόν ήταν ξανά υποψήφιος στη συγκεκριμένη κατηγορία για το «The Master» και το «Walk the Line» το 2013 και το 2016 αντίστοιχα, ενώ υπήρξε επίσης υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου με την ταινία «Gladiator» το 2001.