Ο 41ος Λευκός Χορός είναι και φέτος γεγονός! Είναι το party που περιμένουμε πως και πως!

Κλείνοντας τα σαράντα ένα χρόνια από το 1979 στο Beau Rivage όπου και ξεκίνησε  το event του White Dance, φιλοξενείται τη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στον ανανεωμένο χώρο του Apotheosis Stage.

Ο Λευκός Χορός αναμφίβολα αποτελεί πλέον θεσμό για το καρναβάλι της Πάτρας και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το χαρακτηρίζει κιόλας.

Για άλλη μια χρονιά οι καρναβαλιστές που ξέρουν πως να διασκεδάσουν θα φορέσουν αυστηρώς λευκά και θα δηλώσουν το "παρών" σε αυτό το μεγάλο party, στο οποίο κάθε χρόνο γίνεται χαμός!


Ντυθείτε νεράιδες, βασίλισσες του χιονιού, σέξυ νοσοκόμες και γιατροί, "αθώα" αγγελάκια και ότι άλλο φανταστείτε και με πολύ κέφι ένα από τα καλύτερα party των Αποκριών.

Oι djs John Se/ Moschovakis N./ Siampanis P. σίγουρα ξέρουν πως θα απογειώσουν το κέφι με τις μουσικές επιλογές τους και θα σας χαρίζουν μια αξέχαστη καρναβαλική βραδιά.

Λοιπόν, λίγες ώρες πριν από την κορύφωση της μεγάλης γιορτής της αχαϊκής πρωτεύουσας οι Πατρινοί και όχι μόνο, θα φορέσουν τα λευκά τους και θα διασκεδάσουν μέχρι το πρωί στους ρυθμούς του καρναβαλιού, σε έναν χορό που κρατάει καλά εδώ και χρόνια...

Λευκός Χορός... ένα event που κρατά ένα υψηλό επίπεδο το κύρος, την αίγλη και την ιστορία που έχει πίσω του!

Κέφι, χορός και εκπλήξεις σε ένα party που δεν πρέπει να χάσετε, γι αυτό και πρέπει να το προγραμματίσετε από τώρα.