Η Τζέιν Φόντα αποφάσισε να σταματήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις και να μην «πετσοκόψει» κάποιο άλλο μέρος του σώματός της.

Η διάσημη ηθοποιός, ηλικίας 82 ετών, που εμφανίστηκε στα φετινά Όσκαρ με το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, μίλησε για την πίεση που υπάρχει στο Χόλιγουντ για την ομορφιά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle Canada και υποσχέθηκε πως δεν θα ξανακάνει κάποια αισθητική επέμβαση ξανά, παραδεχόμενη πως πέρασε πολλά χρόνια ανησυχώντας για την εμφάνισή της. «Δεν μπορώ να προσποιούμαι πως δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν θα υπάρξουν άλλες πλαστικές επεμβάσεις – δεν πρόκειται να κόψω τίποτε άλλο από μένα» αποκάλυψε. «Πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα το θέμα της αποδοχής μου, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα».

Έχοντας στο παρελθόν παλέψει με την βουλιμία, κάτι που όπως λέει κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο στα 40 της, η Τζέιν Φόντα μίλησε στο περιοδικό πως σκοπεύει να είναι πιο ανοιχτή στους οπαδούς της από εδώ και πέρα – ακόμη κι αν χρειαστεί να δείξει πόσο διαφορετική είναι η ζωή πίσω από την λάμψη του Χόλιγουντ. «Θα προσπαθήσω να καταστήσω σαφές πως ήταν ένας μακρύς και συνεχής αγώνας για μένα» εξήγησε. «Δημοσιεύω φωτογραφίες που με δείχνουν μισοκοιμισμένη και μια άλλη με ένα δόντι που μου είχε φύγει. Αυτό είναι το ψεύτικο δόντι» συνέχισε, δείχνοντας έναν από τους κοπτήρες της. «Ήμουν σε ένα εστιατόριο στην Πορτογαλία και το δημοσίευσα».

Στην συνέντευξή της η Τζέιν Φόντα εξήγησε και τους λόγους που θέλει να σταματήσει να κάνει άλλες πλαστικές επεμβάσεις. «Μεγάλωσα σε μια εποχή που επικρατούσε η σκέψη ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι σαν τις γάτες, να ανταγωνίζονται η μία την άλλη, να ρίχνουν κάτω η μία την άλλη. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να πετύχουμε εάν συνεργαστούμε».