Στιγμές άφθονου γέλιου και ένα σπάνιο θέαμα με όλα τα χαρακτηριστικά του ακαταμάχητου καρναβαλικού οίστρου των πληρωμάτων του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Royal Theatre, την δράση «Patras Royal Ascot» στα πλαίσια του παιχνιδιού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με την οργανωτική ομάδα του παιχνιδιού (πλήρωμα 222).

Στη δράση τα πληρώματα καλούνταν να φορέσουν ένα καπέλο που άρμοζε στο gala και να φωτογραφηθούν στο photobooth που ήταν στημένο σε αίθουσα του χώρου. Έβαλαν όμως και κάτι που να άρμοζε στην περίσταση…

Στη συνέχεια καλούνταν να ξεδιπλώσουν το αδιαμφισβήτητο στιχουργικό τους ταλέντο και να παραφράσουν το αγαπημένο τους τραγούδι με το δικό τους καρναβαλικό τρόπο, έχοντας 3 λεπτά στη διάθεσή τους να το παρουσιάσουν στην Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 και να διεκδικήσουν έως 70 βαθμούς.


Κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, τα πληρώματα θα έπρεπε να μαντέψουν τη βραβεύσιμη πεντάδα και να συμπληρώσουν το ειδικό δελτίο «στοιχήματος» που τους είχε δοθεί στην εγγραφή τους.

Για να μπουν στα… βασιλικά ανάκτορα θα έπρεπε να επιδείξουν το Πασαπόρτο τους με τη σελίδα 32 σφραγισμένη από τους αρμόδιους των τμημάτων Αιμοδοσίας των δύο Νοσοκομείων της πόλης μας.

Οι ευφάνταστες δημιουργίες στα καπέλα εντυπωσίασαν τους πάντες όταν ανέβηκαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των πληρωμάτων τα παρουσίασαν στη σκηνή του Royal.

Άκρως καρναβαλικές και κάποιες συγκινητικές ήταν οι στιχουργικές απόπειρες των συμμετεχόντων με τη σάτιρα και τα δρώμενα της περιόδου να κυριαρχούν.

Επόμενες δράσεις 55ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου – Κρανίου Τόπος: παιχνίδι πλοήγησης

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 10.55 – Τα ζώα μου αργά: πλατεία Γεωργίου