Από ψυχίατρο πρόκειται να περάσει η 27χρονη μητέρα που άφησε το βρέφος της στην παραλία της Πλαζ στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να το πάρει το κύμα και να βρει τραγικό θάνατο. 

Η 27χρονη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ όπως ισχυρίζεται άφησε το παιδί της εκεί, με σκοπό να το βρει κάποιος περαστικός και να το πάρει, χωρίς να φανταστεί ότι θα φτάναμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Ο δικηγόρος της από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι η 27χρονη έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη και ζητάει να μετατραπεί η κατηγορία της εκ προθέσεως ανθρωποκτονίας, σε παιδοκτονία. 

Η Ειρήνη Ν., όπως είναι το όνομα της κοπέλας, έχει ασχοληθεί με την κομμωτική και στο παρελθόν είχε εργαστεί σε μεγάλα και γνωστά κομμωτήρια της Πάτρας. Τους τελευταίους μήνες εργαζόταν εποχικά σε ένα ξενοδοχείο στη Βλασία των Καλαβρύτων. Διαμένει στα Ζαρουχλέικα και πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα που μέσα από τις φωτογραφίες της στο facebook έδειχνε να χαίρεται τη ζωή της. 

Στη γειτονιά της και γενικότερα στο ευρύτερο περιβάλλον της, με το οποίο η 27χρονη συναναστρεφόταν, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη και ότι προχώρησε σε μία τέτοια πράξη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του μωρού της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του βρέφους προήλθε από πνιγμό.