Το πάρτι αυτής της Παρασκευής θα είναι λιιιγο διαφορετικό από τα άλλα. Σε αντίθεση με τα κοινά πάρτι του Αγίου Βαλεντίνου εμείς πρωτοπορούμε οργανώνοντας ένα μικρό παιχνίδι :
Κάθε τραπουλόχαρτο μιας απλής τράπουλας έχει κοπεί στα δύο και κάθε καβαλιερος και ντάμα παίρνουν από ένα μισό . Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρετε το "άλλο σας μισό " και να ολοκληρωθεί το τραπουλόχαρτο ! Αν επιτύχετε η μοίρα σας ανταμείβει "γλυκά". Αυτό όμως θα συμβεί μόνο αν ψάξετε το άλλο σας μισό στο dancefloor . Χορέψτε λοιπόν με διαφορετικά άτομα μέχρι να σταθείτε τυχεροί!

"ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ"
1. Πρώτα χορεύουμε και μετά δείχνουμε το φύλλο μας
2. Αν κάποιος δε θέλει να συμμετέχει δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά να μην το χαλάσει για τους άλλους..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα πάρτυ της ομάδας μας γίνονται πλέον στο 11ο ΓΕΛ Πατρών (το οποίο συστεγάζεται με το 6ο ΓΕΛ Πατρών, γι'αυτό και στη διεύθυνση αναγράφεται αυτό). Ανοιχτή θα είναι η είσοδος στη Νόρμαν 57 (ανάμεσα σε Μπιζανίου & Κατερίνης). Παρακαλείστε να κλείνετε τη σιδερένια πόρτα μόλις μπείτε για να μην μπαίνουν αυτοκίνητα! Το κτήριο στο οποίο θα βρισκόμαστε είναι αυτό ευθεία μπροστά από τη σιδερένια πόρτα και μπορείτε να μπαίνετε από την τρίτη πόρτα από αριστερά.