Την Έλλη Τρίγγου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show” το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο της Ασημίνας, ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Δρόσως, που όπως τόνισε θα κλονίσει τη σχέση των τριών αδερφών.

«Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι», είπε αρχικά η Έλλη Τρίγγου.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Δρόσως, που περιμένει το παιδί του Νικηφόρου, με την Έλλη Τρίγγου να απαντά: «Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή.

Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε».

«Μπαίνοντας στη θέση της Δρόσως καταλαβαίνω τι κάνει γιατί ζει μια μορφή καταπίεσης και εγκλωβισμού», είπε μεταξύ άλλων η Έλλη Τρίγγου.