Όλα δείχνουν πως πλέον ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ καλούνται να καλύψουν το κενό που άφησαν πίσω τους οι Meghan & Harry μετά το Megxit και όχι μόνο έχουν πυκνώσει τις επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά λέγεται πως έχουν στα σκαριά και ένα μεγάλο ταξίδι στην Αυστραλία.

Το βράδυ της Τρίτης η Kate και ο William μαζί με τον πατέρα του William και τη σύζυγό του επισκέφτηκαν το νέο κέντρο Αμυντικής Ιατρικής Αποκατάστασης στο Λάφμπορο και η Kate Middleton εντυπωσίασε τους πάντες με το αυστηρό, αλλά απίστευτα κομψό, μιλιτέρ Alexander McQueen σύνολο που φόρεσε, το οποίο είχε συνδυάσει με Ralph Lauren suede μπότες.

Λίγο αργότερα, δημοσιεύματα στον βρετανικό και αυστραλιανό Τύπο αναφέρουν πως το διάσημο ζευγάρι, πιθανά σύντομα θα επισκεφτεί την Αυστραλία.


Συγκεκριμένα λέγεται πως οι Kate & William θα πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι τον ερχόμενο Απρίλιο, για να επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές και τα άτομα που βίωσαν τον όλεθρο μετά τις φονικές πυρκαγιές που σάρωσαν τη χώρα τον περασμένο μήνα.

Ήδη η βασίλισσα Ελισάβετ έχει στείλει επίσημη επιστολή με τα συλλυπητήρια της και την έκφραση συμπαράστασης προς τις αυστραλιανές Αρχές και πλέον θεωρείται βέβαιο πως θα επιλέξει να στείλει το Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ σε αυτό το μακρινό ταξίδι.