Νέα καταγγελία από κατοίκους της Πάτρας για αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στις συνοικίες της πόλης και έχουν εξαιτίας της εγκατάλειψης ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά. 

Η καταγγελία έγινε αυτή τη φορά από συμπολίτη που διαμένει στις Εργατικές Κατοικίες της Λεύκας τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του patrasevents.gr. Στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

"Πρόκειται για 2-3 σκυλιά αδέσποτα και πολύ άγρια τα οποία επιτίθενται σε περαστικούς, μηχανάκια, μηχανές, ακόμη και αμάξια. Έχουν προκαλέσει και κάποιες υλικές ζημιές σε οχήματα, όπως γρατσουνιές, σκισίματα σε σέλες, κλ.π.

Ο Δήμος Πατρέων πρέπει να λάβει τα μέτρα του, κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα αυτό καθώς ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορήσει εκεί. Πρόσφατα δάγκωσαν διανομέα φαγητού, ενώ συχνά κυνηγούν και κατοίκους που οδηγούν το δίκυκλό τους.

Είναι επικίνδυνα καθώς έχουν άγρια συμπεριφορά και ο Δήμος είναι απών. Είναι απών και για την φροντίδα των αδέσποτων, την αποτροπή του φαινομένου της εγκατάλειψης των ζώων αλλά και απών από την ασφάλεια και ποιότητα ζωής των ανθρώπων".