Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ακολουθώντας την μακροχρόνια παράδοσή του, ο Μουσικός Όμιλος «Ορφεύς Πατρών», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας, θα παρουσιάσει την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» μια όμορφη μουσική παράσταση. Ώρα προσέλευσης: 8μμ., έναρξη: 8.30μμ.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Οι Αρραβώνες» που έγραψε ειδικά για την περίσταση ο Πατρινός συγγραφέας Τάκης Τσονάκας. Την επιμέλεια του κειμένου και της σκηνοθεσίας  ανέλαβε η θεατρική παιδαγωγός Δήμητρα Παναγιωτόπουλου.

Την παράσταση πλαισιώνει με τραγούδια της εποχής η Ιστορική Ανδρική Χορωδία του Ορφέα, υπό την διεύθυνση του μουσικού Φίλιππα Παπαδόπουλου.

Συμμετέχει επίσης το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου  Πάτρας υπό τον Χρήστο Γιαννόπουλο.

Πρόκειται για μια ηθογραφική κωμωδία που θα μας θυμίσει τα ανέμελα εκείνα χρόνια, που η ελληνική κοινωνία ονειρευόταν και ήλπιζε σε ένα καλύτερο αύριο στηριζόμενη στον κορμό της οικογένειας στα ήθη και τις παραδόσεις μας.

Συμμετέχει μία πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών που, αν και ερασιτέχνες, θα μας ενθουσιάσουν με τον αυθορμητισμό και την ανεπιτήδευτη  ερμηνεία τους.

Οι λυρικοί σολίστες Λίνα Γερονίκου-σοπράνο, Νίκος Παπακώστας-τενόρος καθώς και οι Αντώνης Χριστόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος  θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από Ελληνικές οπερέτες αλλά και το Διεθνές ρεπερτόριο.

Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από το ταμείο του θεάτρου.

Ας μην χάσουμε την μοναδική αυτή ευκαιρία να απολαύσουμε μια υπέροχη καλλιτεχνική βραδιά και να υποδεχτούμε την Αποκριά με το κέφι που δεκαετίες τώρα ο Ορφέας μας ξέρει να μας προσφέρει.